Elton John promluvil o Michaelu Jacksonovi. Chudákovi prý doslova přeskočilo

2. května 2023·Celebrity·Dominika Číčelová

Michael Jackson (Foto zdroj: Shutterstock)

Zpěvák a skladatel Elton John se ve své autobiografické knize zmínil mimo jiné i o zesnulém králi popu Michaelovi Jacksonovi. Ačkoliv ho znal už od jeho asi 13 let, musel přiznat, že postupem času se z něj stal psychicky narušený člověk, který ztrácel pojem o realitě. Prozradil také něco málo o tom, jak to měl Jackson s dětmi. Informuje o tom Blesk.

Michael Jackson si získal srdce milionů fanoušků po celém světě a dodnes na jeho písně nedá spoustu lidí dopustit. Ne nadarmo je označován za krále popu. Jeho písně jsou a budou legendární.

A jako jsou slavné jeho písně, jsou slavné i eskapády a kontroverze, které jeho život provázely. Byl obviněný ze zneužívání dětí a výstřednost jeho života a osobnosti spousta lidí nedávala. O jeho osobě se rozepsal i Elton John ve své knize s názvem Já, Elton John.

Znal jsem Michaela od jeho 13 nebo 14 let. Bylo to nejroztomilejší dítě, jaké byste si mohli představit. Ale v průběhu let se v určitém okamžiku něco změnilo a začal se vzdalovat od reality, jako kdysi Elvis Presley,” popsal John. “Bůh ví, co se tehdy dělo v jeho hlavě, a bůh ví, jakými léky se ládoval, ale kdykoli jsem ho viděl v jeho posledních letech, říkal jsem si, že tomu chudákovi už docela přeskočilo,” uvedl skladatel. “A to nemyslím v nadsázce. Byl opravdu psychicky nemocný, bylo silně znepokojující ho sledovat,” pokračoval.

Co se týče několika nařčení ze zneužívání dětí, kterým Jackson čelil, přímo k tomu se sir ve své knize nevyjádřil. Nicméně prozradil, že si vždycky spíše užíval společnost dětí. “Z nějakého důvodu nesnášel dospělou společnost,” uvedl Elton John.

Celebrity - další články

Doporučujeme