Eva Pavlová drží smutek. Zemřela jí milovaná kočka Micka

16. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Eva Pavlová a kočka Micka. (Foto: Profimedia/instagram E. Pavlová)

První dáma Eva Pavlová prožívá těžké chvíle. Zemřela jí její milovaná kočka Micka. Zvíře se s ní nastěhovalo na Hrad do Lumbeho vily, bohužel v posledních dnech se kočce přitížilo. O úmrtí prezidentského domácího mazlíčka infomoval deník Blesk.

Zdravím všechny spřízněné duše. Vím, že jsem teď nebyla příliš aktivní, nicméně nemoci se nevyhýbají ani chlupatým členům rodiny, o které se také musíme starat. Micka vyžaduje už několik dní péči a já bych si moc přála, aby mohla brzy opět sama pobíhat venku, napsala před pár dny na instagram Pavlová. Bohužel netušila, že její kočka boj s nemocí nevyhraje. Mít zvířátko je radost, spoustu nám toho dávají, mnohdy bychom se od nich mohli učit, ale zároveň je to závazek. To, že se o ně staráme více v době, kdy jim není “do skoku”, je to nejmenší, co jim za jejich službu pro nás můžeme dát,” dodala.

Na otázku deníku Blesk, zda Micka zemřela, nechtěla Pavlová odpovědět. Tuto otázku nechá paní Eva Pavlová bez reakce, sdělil médiím Petr Fučík z kabinetu první dámy. Svou účast na návštěvě Zlínského kraje ale z osobních důvodů zrušila.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Pavlová (@evapavlova_oficialni)

Micka byla nalezenec manželů Pavlových. První dáma ji našla jednou při procházce se psem ve sněhové závěji, a tak si ji vzala domů. Kočka měla jasné poznávací znamení, a to menší ocásek. Po vítězství Petra Pavla v prezidentských volbách se společně s párem nastěhovala na Hrad, kde se podle jejich slov s prostředím dokonale sžila.

View this post on Instagram

A post shared by Johana B 🏄‍♀️ (@jsemvobraze)

Celebrity - další články

Doporučujeme