Evě Burešové dělá problém tréma. Ne však na jevišti, ale někde úplně jinde… v kuchyni

9. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Zpěvačka Eva Burešová. (Foto: ČTK)

Ačkoliv mívala zpěvačka a herečka Eva Burešová problémy s trémou i v práci, dnes bojuje se zcela jinou trémou. Tu, kterou má v kuchyni při vaření a jejíž příčinou je její partner, šéfkuchař Přemek Forejt. Eva se Blesku přiznala, že se mu bojí servírovat jídlo.

Nevíme, jak vy, ale my někdy máme podobné pocity, a to ani nemáme doma kuchaře takového kalibru, jako je Přemek. Takže s Evou soucítíme a naprosto jí rozumíme. Když má vařit pro svého partnera, jímž je slavný a uznávaný šéfkuchař, zasekne se, má trému a bojí se mu svůj kulinářský výtvor naservírovat. A to i v případě, že se jí jídlo vydaří.

“Několikrát se stalo, že se mi třeba hrozně povedla polévka, Přéma byl v Olomouci a chtěl, abych mu nechala. Ale já ji radši snědla, protože jsem se prostě bála,” svěřila se zpěvačka. Mám problém udělat mu i čaj! Fakt ho musím stokrát ochutnávat, než mu ho dám,” dodává. Přitom prý Přemek sní všechno a od každého.

Není tomu ani jinak, když Přemkovi v kuchyni třeba jen pomáhá. Zkrátka se sekne a má strach, aby něco nepokazila. “Když jsme celá rodina doma a chceme společný oběd, tak uvaří Přemek a já mu samozřejmě pomůžu. I když… jak se stydím, tak se zablokuju a dělám to pomalu. A když vám někdo na prkénku seká dvacet minut česnek, tak si to radši uděláte sám,” říká hvězda seriálu Slunečná. Dětem, svému čtyřletému synovi a osmileté Přemkově dceři, prý samozřejmě uvaří. Přemkovi to ale nedá.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme