Ewa Farna a Martin Chobot slaví 10 let, co jsou spolu

12. září 2023·Celebrity·Redakce

Ewa Farna, Martin Chobot, 10 let spolu (Foto: Profimedia, Instagram Ewy)

Jedna z nejvýznamnějších zpěvaček současné české hudební scény Ewa Farna zveřejnila na svém instagramu fotku se svým manželem, muzikantem Martinem Chobotem, se kterým je podle všeho už 10 let.

Je tomu už deset let, co dvacetiletá Ewa našla zalíbení v kytaristovi Martinovi, který ji spolu s kapelou doprovázel. Po čtyřech letech jejich vztahu se vzali a v letech 2019 a 2022 se jim narodili syn Artur a dcera Ella. Je krásné vidět, že i po celé dekádě tvoří pár a krásnou rodinu.

Na svém instagramu, kde ji sleduje 676 tisíc lidí, zveřejnila Ewa krásnou nenápadnou fotku, kde se se svým manželem objímá zřejmě přímo na podiu během vystoupení na festivalu Colours. Fotka se zdá být momentkou, která nenuceně zachycuje jejich lásku a očividnou vzájemnou podporu. Takový snímek vzbudí mnohem více emocí a něhy než naaranžovaný obrázek.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

“10 let spolu. Třetina mého života,” napsala k fotce stručně a jednoduše. Pod příspěvkem se ihned objevilo nespočet českých a polských gratulací. Všichni jim očividně jejich lásku přejí a posílají spousty srdíček značících podporu.

Celebrity - další články

Doporučujeme