Facebook odstranil fotku kojící herečky. Nastříkám ti mléko do oka, vyhrožuje teď žena Zuckerbergovi

18. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / georgiatennantofficial

Kojení na veřejnosti je v posledních letech předmětem vášnivé společenské diskuze. Co ale takové kojení na sociálních sítích? S nepříjemným zážitkem se pochlubila herečka a maminka pěti dětí Georgia Tennant. Na Facebooku totiž sdílela foto z kojení své novorozené dcery, které síť vyhodnotila jako sexuální obsah.

Nikoho už dnes asi nepřekvapí, že mají sociální sítě řadu pravidel. Nemůže se na nich zkrátka objevit cokoli. Jednou z nejpřísnějších nadále zůstává Facebook, který vedle dalších věcí brojí také proti nahotě a erotickému obsahu.

Když přijde na erotiku, nemusí být ale všechno tak jednoduché, jak se zdá. Herečka Georgia Tennant například se svými přáteli sdílela intimní foto z kojení své novorozené dcery. Ačkoli na snímku není vidět obnažená bradavka a obrázek očividně není sexuální povahy, Facebook ji právě takto vyhodnotil.

To maminku pěti dětí pořádně popudilo. Snímek opětovně sdílela na Instagramu, který je v otázkách nahoty poněkud tolerantnější, a přidala k němu jadrný popisek.

“Facebook právě smazal tuhle fotku, protože porušovala jejich pravidla o sexuálních obrázcích. Vyřeš si svoje kraviny, Zuckerbergu, nebo ti přijdu nastříkat mléko do oka,” pohrozila.

View this post on Instagram

@facebook just removed this photo because it violated their policy on sexual images. Sort your shit out @zuck or I’ll come round there and squirt you in the eye. #breastfeeding #ifyouthinkthisissexualitmaybeyouthatistheissue?

A post shared by Georgia Tennant (@georgiatennantofficial) on

Georgia Tennant je vdaná za hereckého kolegu Davida Tennanta, kterého proslavil hlavně seriál Doctor Who. Právě na jeho natáčení se dvojice v roce 2008 seznámila a v roce 2011 přišla svatba. Manželé spolu vychovávají čtyři vlastní děti a hereččina nejstaršího syna z předchozího vztahu.

Celebrity - další články

Doporučujeme