Fanoušci jsou v šoku! Všemi milovaný Chandler děsí vzhledem, na kterém se podepsal čas i závislosti

20. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: ČTK)

Už 27. května se fanoušci seriálu Přátelé dočkají speciální vzpomínkové epizody. Nyní se s šesticí hrdinů zveřejnili nejen trailer, ale i rozhovor magazínu People. Fanoušci jsou v šoku z toho, jak vypadá představitel Chandlera.

Matthew Perry sice oslavil teprve padesáté první narozeniny a ze všech herců v hlavních rolích je nejmladší, ale zub času se na něm zřejmě podepsal nejvíce. V roce 1997 měl nehodu na vodním skútru. Na utišení bolesti dostal herec léky, na kterých se stal závislý. Své udělal i alkohol, se kterým měl problémy už během natáčení legendárního seriálu. Herec si některé dny prý ani nepamatuje. “Někdy mezi třetí a šestou sérií mám výpadky. V podstatě si nepamatuju tři roky natáčení. Nedokázal jsem s tím přestat a později už to ani skrývat. Všichni okolo to věděli,” svěřil se časopisu People v roce 2013.

Zažil jsem v životě hodně situací jako na horské dráze,” uvedl herec o dva roky později. Za sebou má i několik pokusů o vyléčení se ze závislostí. Psychicky prý neunesl obrovskou pozornost diváků. Během natáčení i hodně zhubnul a jeho závislosti se na něm velmi podepsaly. V  nejnovějším rozhovoru mluví pomalu a má problémy s artikulací, což se projevuje hlavně u odpovědi na otázku, zda má nějaké suvenýry z natáčení. Na rozdíl od kolegů Davida Schwimmera či Matta LeBlanca mu zkrátka chybí charisma a šmrnc. Naštěstí ale nezapomněl vtipkovat a občas z něj vypadne i skvělá hláška.

Fanoušci mají nicméně o oblíbeného herce strach. “Je mi opravdu moc líto, vidět ho v takovém stavu,” píše jeden z nich. “Až mě to vyděsilo, doufám, že je v pořádku. Všechny je moc zbožňujeme,” píše se v dalším komentáři. “Vypadá mimo, hledí do prázdna. Mrzí mě, že to říkám, ale jsem smutný a bojím se o něj,” zaznělo také.

Natáčení se zpozdilo kvůli pandemii, teď už je ale jisté, že se ho zúčastnili všichni hrdinové – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry a Courteney Cox. Ve vzpomínkové epizodě Přátel se objeví celá řada hostů – David Beckham, Lady Gaga, Justin Bieber, BTS, Kit Harrington či pákistánská aktivistka a držitelka Nobelovy ceny za mír Malála Júsufzaj. Kromě nich se v Přátelích ale objeví i celá řada bývalých herců, kteří v seriálu hráli. Třeba Tom Selleck, který hrál Moničina bývalého přítele Richarda, Reese Witherspoon alias Rachelina sestra Jill či nepřekonatelná Maggie Wheeler neboli Janice.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme