Filmový večer nepřinesl štěstí Marku Adamczykovi a Lence Noře Návorkové

19. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková (Zdroj: Frekvence 1)

Velké překvapení ve StarDance přišlo v šestém kole. Filmové a seriálové písně totiž zlomily vaz Marku Adamczykovi a Lence Noře Návorkové, kteří tančili na píseň z filmu Top Gun.

Během šestého kola se taneční páry proměnily na filmové hvězdy stříbrného plátna. Jive, walz a tango taneční páry předváděly na známé filmové písně. Slyšet jsme tak mohli hity ze snímků jako je Top Gun, Legenda o vášni, Zpívej seriálu Peaky Blinders nebo z pohádek Rebelka či Shrek. Poprvé v historii navíc soutěžící nedoprovázel Moondance Orchestra Martina Kumžáka, ale originální nahrávky ze slavných hitů kinematografie. 

Právě filmový večer se stal osudným herci Marku Adamczykovi a Lence Noře Návorkové. „Já jsem si to hrozně užil. Nezoufejte, život není taneční soutěž, není důležité, kdo soutěž vyhraje,“ vzkázal divákům, kteří mu drželi palce. Herci možná podkopl vaz fakt, že v části choreografie zapomněl kroky, a i když se díky Návorkové do tance vrátil, porota si toho všimla.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Poprvé za letošní řadu se také tančil společný tanec. Dvojice byly rozdělené do dvou týmů a v originální choreografii Marka Zelinky bojovali proti sobě. Příští týden si páry odpočinou od vypadávání, protože je čeká tradiční charitativní večer. Získaný finanční obnos poputuje jako vždy Centru Paraple. Tanečníci na vozíku se stanou patrony zbývajících pěti párů a všichni se představí ve druhé části večera ve společné choreografii Marka Zelinky. Tančit se bude tango, rumba a quickstep.

Podívejte se na taneční páry

Celebrity - další články

Doporučujeme