FOTO: Ondřej Brzobohatý se oženil s Miss World Kuchařovou!

30. června 2016·Celebrity·Luboš Procházka

V prostorách Strahovského kláštera v Praze dnes uzavřeli sňatek hudebník Ondřej Brzobohatý a modelka a Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová! Svatbu provázela přísná bezpečnostní opatření.

Kuchařová a Brzobohatý spolu žili od roku 2013, nyní vstoupili do svazku manželského. A to jen několik dní poté, co si Brzobohatý změnil jméno.

Své ano si řekli v bazilice Nanebevzetí panny Marie. Církevní obřad provázel velký zájem médií a přísná bezpečnostní opatření.

Před hlavním vchodem po skončení obřadu na svatebčany marně čekali novináři a přihlížející turisté. Brzobohatý se svojí ženou baziliku po gratulacích opustili zadním vchodem. Odjeli na hostinu konanou na utajovaném místě za Prahou.

Třiatřicetiletý syn zesnulého herce Radka Brzobohatého si nedávno vzal jméno své matky, není tak zcela jasné, jaké jméno bude mít osmadvacetiletá nevěsta.

Z Taťány Kuchařové se může stát Taťána Gregor, Taťána Gregorová nebo i Taťána Gregor(ová) Kuchařová. “Nevím, jaká alternativa to bude, Je to jejich věc, hlavně, že jsou spokojení,” řekla herečka Hana Gregorová s tím, že nejvíce by se jí líbilo, kdyby se nevěsta jmenovala Brzobohatá.

Brzobohatý: Táta mi chybí fyzicky / Poslechněte si rozhovor

Celebrity - další články

Doporučujeme