FOTO: Známá herečka si dělala selfie na hřbitově. Od lidí to pěkně schytala

26. června 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

39letá známá americká herečka Katherine Heigl se na svém instagramovém účtu omluvila za to, že před časem zveřejnila na stejné síti fotografie ze hřbitova, na kterém spolu se svým partnerem fotila.

Herečku Katherine Heigl si mohou zejména televizní diváci pamatovat ze seriálu Grey’s Anatomy, který na českých obrazovkách běží pod názvem Chirurgové. Svou kariéru odstartovala po boku francouzské legendy Gérarda Depardieu ve snímku Můj táta hrdina z roku 1994.

Během nedělní noci zveřejnila na svém Instagramu bizarní fotografie ze hřbitova, kam jela uctít památku svého zesnulého bratra. S jednou sochou si dokonce udělala selfie. Na jednom snímku jde vidět i její manžel Josh Kelly, jenž sedí vedle kamene, na kterém je vytesáno jeho příjmení.

Snímky pobouřila nejen své fanoušky, ale i další uživatele sociální sítě, což si nakonec herečka uvědomila a omluvila se. “Na svém Instagramu jsem zaznamenala, že příspěvek, který jsem nedávno zveřejnila, měl několik reakcí a uvědomila jsem si, že máte lidi pravdu,” začala herečka mluvit v omluvném videopříspěvku. “Bylo to nevhodné a neuctivé, proto jsem příspěvek smazala. Byla to pro mě těžká věc navštívit hrob toho, koho jsem milovala, a rozhodla jsem se najít na této chvíli něco humorného, ale nedošlo mi, jak moc nevhodné to bylo,” pokračovala.

Hluboce se omlouvám. Děkuji vám za odpuštění. Příště si dám pozor na city ostatních lidí, a ne jenom na moje,” uzavřela herečka svou omluvu. Reakce lidí u příspěvku jsou veskrze pozitivní a hereččinu omluvu označují za upřímnou.

Celebrity - další články

Doporučujeme