Gabriela Soukalová v televizi končí. Její místo nabídli Laškové

19. února 2023·Celebrity·Redakce

Gabriela Soukalová a Gabriela Lašková. (Foto: se souhlasem G. Soukalová/Profimedia)

Bývalá česká biatlonistka a moderátorka Gabriela Soukalová na instagramu oznámila, že v pořadu TV Prima - Showtime končí. Televize za jejími zády nabídla místo moderátorce Hlavních zpráv Gabriele Laškové. Ta ale na nabídku nekývla.

Ahoj kamarádi, včera jsem se dočetla v médiích, že odcházím z TV Prima,” uvedla na začátku příspěvku Soukalová. Bohužel pokračování bylo pro všechny překvapením, a to v tom, že bývalá biatlonistka neměla vůbec tušení o tom, že její místo nahradí někdo jiný. “Nechci tady rozebírat, že si myslím, že by bylo slušné, abych se to od svých nadřízených dozvěděla jako první. To, co vám chci ale sdělit je fakt, že moje setrvání v TV Prima je aktuálně závislé na rozhodnutí mojí kolegyně Gabči Laškové, zda bude chtít z hlavních zpráv přejít na místo moderátorky pořadu Showtime,” dodala s tím, že situace pro ni není vůbec jednoduchá.

Přesto se rozhodla udělat první krok sama a z pořadu Showtime odejde. “Už před nějakou dobou jsem se dostala na jakousi pomyslnou životní křižovatku a přemýšlela, kterým směrem bych do budoucna chtěla jít. Situace, která nastala, moje rozhodnutí jen urychlila. Děkuji vám za přízeň a podporu na mé cestě pořadem. Beru ji jako dobrou školu pro moje další aktivity a projekty, kterým v současnosti věnuji a moc mě baví jako je třeba můj nadační fond Gabi, ve kterém pomáháme lidem s hendikepem a poruchami příjmu potravy a další,” sdělila Gabriela. Dokonce už rok pracuje na projektu, který bude podle jejich slov velký.

View this post on Instagram

A post shared by Gábi Lašková (@gabrielalaskovaofficial)

Lašková později na instagramu uvedla, že se rozhodla z Primy definitivně odejít. “Respektuji rozhodnutí ze strany Primy a CNN Prima News a děkuji za nabídku setrvat na jedné palubě. Rozhodla jsem se ji však odmítnout a tedy zcela odejít,” stojí v jejím vyjádření. Kdo tak bude Showtime nakonec moderovat je aktuálně ve hvězdách.

Celebrity - další články

Doporučujeme