Gratulujeme! Moderátor Martin Čermák je potřetí otcem

19. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Martin Čermák s manželkou. (Foto: Profimedia)

U Čermáků začal nový rok zvesela. Martin Čermák a jeho manželka Simona se stali dvojnásobnými rodiči. Dcerka, které dali neobvyklé jméno, se narodila jen 11 měsíců po starší Medě. Holky tak mají u Čermáků převahu.

Moderátor Televizních novin má doma pěkně veselo. S manželkou Simonou se radují z druhé dcerky. Laro, vítej na světě 16. 1.,“ oznámil moderátor stručně na svém instagramu. „V úterý se nám narodila Larinka, má tři kila, je zdravá a krásná. Maminka skvěle zvládla celý porod a je v pořádku,“ svěřil se pro web TN.cz

Čermák má doma se Simonou dvě děti, ale jinak je už trojnásobným tatínkem. A dalo by se říct, že sympatický moderátor má na holky patent. Nejstarší dcera se jmenuje Elin. „S její maminkou jsme se rozešli ještě před jejím narozením,“ prozradil Blesku.

Martin Čermák

Nejmladší Lara ale tak úplně plánovaná nebyla. „Nechávali jsme tomu volný průběh. Plánované to úplně nebylo, ale nedělali jsme nic proti tomu,” vysvětlil před několika měsíci moderátor. A jak je vidět, nechat tomu volný průběh bylo nakonec to nejlepší možné řešení.

Celebrity - další články

Doporučujeme