Harry a Meghan se chystají do Evropy. S Kate a Williamem se ale zřejmě nepotkají

18. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Kate, William, Harry a Meghan. (Zdroj: Profimedia)

V září by princ Harry s manželkou Meghan měl přijet do Evropy v rámci jejich charitativní iniciativy. Objevit by se měli v Německu, ale i ve Velké Británie a svět tak spekuluje, zda se vévodové ze Sussexu potkají s Williamem a Kate. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Harry a Meghan žijí s dětmi Archiem a Lilibet v Kalifornii. V Evropě se naposledy ukázali v červnu v rámci jubilejních královniných oslav. Netrvalo to ale dlouho a na starý kontinent se opět vrátí. 5. září, navštíví v Manchesteru summit One Young World. Zde během zahajovacího ceremoniálu pronese Meghan hlavní projev.

Druhý den zamíří do Německa a 8. září pro změnu pronese projev Harry během udílení cen WellChild Awards v Londýně. Přestože budou jen kousek od vévodů z Cambridge, zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se čtveřice měla potkat v rámci “usmiřovací schůzky.”

Bratři spolu tváří v tvář nemluvili od loňského července, kdy v zahradách Kensingtonského paláce odhalili sochu jejich matky, princezny Diany. Akce se konala k příležitosti 60. výročí jejího narození. Vidět by se ale měli i s královnou Alžbětou II., která je na svoje sídlo Balmoral ve Skotsku zvala už v červenci. Na oslavách jejího jubilea se s ní viděla jen na několik málo minut.

Celebrity - další články

Doporučujeme