Meghan a Harry opět na scéně! Nová kniha ukazuje, jak nevhodně se chovají

8. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Meghan Markle a princ Harry (Foto: ČTK)

Už to vypadalo, že bude v královské rodině nějakou chvilku klid. Jenže pak přišla kniha Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory a vytoužený klid je pryč. Kniha totiž velmi podrobně dokazuje, co se především Meghan moc nepovedlo.

Když si v roce 2018 bral princ Harry rozvedenou Američanku Meghan Markle, celý svět na jejich veselku hleděl s úžasem. Královské svatby zkrátka letí. Nikdo ale netušil, jaká bude situace o čtyři roky později. Teď vyplouvají na povrch různé velmi zajímavé okolnosti, které se týkají právě jejich velkého dne.

Když Meghan třeba vystupovala z auta, chvilku jí tento moment trval. Její šaty byly sice krásné, ale vlečka byla tak dlouhá, že se do ní prostě zamotala. Dostat ji z vozu prý nebylo nic jednoduchého. Naštěstí tam měla nevěsta jednoho muže, který jí podal ruku a vysvobodil. Vedle auta stál ještě jeden člověk. Voják, který jí měl otevřít dveře od auta, což také udělal.

Meghan a Harry (Zdroj: Profimedia)

Tím ale pomoc skončila a jak se říká, nechal ji v tom trochu vykoupat. Podle autora knihy Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory Toma Bowera to muž udělal schválně kvůli událostem z dne předtím. Tvrdí, že mu tento voják v rozhovoru přiznal, že na jeho kamaráda, který se o vévodkyni staral den předtím, byla Meghan velmi hrubá a drzá. Proto se ji rozhodl vytrestat a prostě jí nepomoct.

V knize se také tvrdí, že nevhodné chování Meghan i Harryho stále pokračuje. Naposledy se tak stalo během oslav královnina jubilea. Ke katedrále prý dorazili dřív, aby měli lepší záběry pro svůj dokument, který připravují pro Netflix.

Celebrity - další články

Doporučujeme