Harry nebo William? Zpěvačka Adele se musela rozhodnout, koho má z královské rodiny raději

29. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Adele (Foto: se souhlasem Universal Music)

Zpěvačka Adele brzy představí nové album, které je stejně jako tři její předchozí opatřeno pouze číslicí. Po deskách 19, 21 a 25 přichází 30 a zpěvačka znovu roztáčí kolo rozhovorů v rámci propagace. V magazínu Vogue se rozpovídala o mnoho věcech ze svého pracovního i soukromého života.

Videorozhovor pro magazín Vogue  byl velmi zábavný a zpěvačka si ho evidentně užívala. Adele se připojila ze svého domů a čekalo na ni 73 všetečných dotazů, které se týkaly její hudby, ale i soukromého života. Reportér se ptal i na dotazy, které byly zaměřeny na její rodnou zemi. Velkou Británii ale Adele už jen navštěvuje, trvale žije v Los Angeles.

Máš radši Blur, nebo Oasis?“ padla první otázka na odvěkou válku dvou britských kapel. Zpěvačka odvětila, že Blur. Následovala otázka, zda Noah, nebo Liam Gallagher, což jsou rozhádaní bratři právě z kapely Oasis. „Rozhodně Liam, a to bez jakýchkoliv pochybností,” prohlásila zpěvačka rozhodně.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Zapeklitá otázka přišla ve chvíli, když se reportér zpěvačky zeptal na to, zda u ní vítězí princ Harry nebo William. “Princ Harry,” řekla Adele po napínavé chvilce. Dále se jí, jestli je tým Beatles, nebo Spice Girls. „To je trochu podpásovka, ale řeknu Spice Girls. Líbí se mi, že jim to bylo vždycky úplně jedno. Vždycky si taky vzpomenu na to, jak byly drzé,“ prozradila Adele, která byla evidentně ve velmi dobré náladě.

Celebrity - další články

Doporučujeme