Harryho přátelé Meghan nesnáší. Je to noční můra, která ztěžuje bratrské usmíření

1. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Vévodkyně Meghan je trnem v oku nejen britské královské rodině, ale i Harryho přátelům. Někteří kamarádi prince ji doslova nemohou vystát a mluví o ní jako o noční můře. Podle nich je právě ona důvodem, proč se bratři nemohou usmířit.

Jméno historika Roberta Laceyho je v posledních měsících skloňováno hlavně ve spojitosti s kontroverzním dílem o hádce mezi královskými bratry, princem Harrym a Williamem. Kniha Bitva bratrů se letos dočkala nových kapitol. V jedné z nich zaznívá kritika Harryho přátel na adresu jeho manželky, vévodkyně Meghan. “Meghan dokáže být noční můrou. To její nikdy nekončící PR. Je to klasická Američanka,” píše se podle Daily Mail v knize.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Další z nich píše, že ji “charakterizuje kombinace sebepropagace a sebelítosti.” V souvislosti s jejím údajným PR spisovatel píše, že mrazivé vztahy mezi Harrym a zbytkem britské monarchie mohly už dávno roztát. Jen kdyby si se svým otravným PR dala vévodkyně na chvilku pokoj. “Ztěžuje to usmíření, ve které všichni doufaly,” píše se v knize.

Podle Laceyho válka mezi sourozenci jen tak neskončí. Na pohřbu jejich dědečka to na kamery sice vypadalo, že si povídají, ale oba jsou na sebe stále naštvaní. A podle spisovatele to tak bude i na červencovém odhalení sochy jejich matky Diany.

Celebrity - další články

Doporučujeme