Heidi Klum se opět překonala! Letošní halloweenský kostým je ze všech nejděsivější

1. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / heidiklum; Shutterstock

Německá topmodelka Heidi Klum (46) je vyhlášenou královnou halloweenských večírků. A její letošní kostým rozhodně dokázal, že je její pověst zasloužená. Po dlouhých třinácti hodinách se fanouškům a přátelům v New York City předvedla jako monstrum z vesmíru.

Světoznámá modelka Heidi Klum Halloween zkrátka miluje. A jak se zdá, Halloween miluje ji. Klum totiž pokaždé děsivý svátek naprosto ovládne.

V minulých letech již na akcích předvedla dokonalé proměny za starou dámu, Fionu ze Shreka, Jessicu Rabbit, zakázané jablko z Rajské zahrady, kočičí ženu, Nefertiti a mnohé další. Každý rok se zkrátka snaží, aby byl její kostým opravdu perfektní – a její snaha se také vyplácí.

Klum je mezi osobnostmi showbyznysu svými neuvěřitelnými kostýmy již vyhlášená. Možná i proto chtěla letos pořádně šokovat a vsadila na o něco děsivější kartu. Její proměna trvala neuvěřitelných 13 hodin a pracovala na ní řada lidí.

View this post on Instagram

Almost ready for #heidiklumhalloween2019 #heidiklumhalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Modelka se letos převtělila v bytost zřejmě inspirovanou sérií o Vetřelci stejně jako Frankensteinovým monstrem. Stala se z ní zvláštní bionická žena s odhalenými orgány a spoustou techniky, která prostupuje jejím tělem.

View this post on Instagram

Still here ?#heidiklumhalloween2019 #heidiklumhalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Fanoušci mohli úžasnou práci maskérů pozorovat v živém přenosu. Nejen, že modelka na svých sociálních sítích v průběhu přeměny zveřejňovala mnohé snímky a videa, ale celý proces se odehrával za výlohou obchodu Amazonu uprostřed New York City.

Výsledek pak Klum předvedla na dalším ze svých legendárních halloweenských večírků. Tentokrát byla atmosféra ovšem přece jen o něco slavnostnější, jelikož se jednalo už o 20. ročník. Klum proto nechala připravit i speciální dort, který mapoval její nejslavnější proměny.

Na party pochopitelně nechyběl ani její manžel, Tom Kaulitz (30). Ten doprovodil svou partnerku oděný v kostýmu astronauta, který mohutně krvácí a zjevně má své dny už za sebou. Možná to byla právě děsivá mimozemšťanka Klum, kdo je ukončil.

 

View this post on Instagram

#HeidiKlumHalloween2019 #HeidiKlumHalloween

A post shared by Queen Heidi Klum Kaulitz ?❤ (@heidiklum73) on

Celebrity - další články

Doporučujeme