Herec Petr Rychlý oženil syna Ondřeje. Svatba se nesla ve venkovském duchu a v teniskách

22. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Petr Rychlý, Ondřej Rychlý, Tereza Krippnerová. (Foto: Profimedia/se souhlasem P. Rychlý)

Herec Petr Rychlý na instagramu oznámil radostnou zprávu. Jeho syn, herec Ondřej Rychlý se oženil se zpěvačkou a herečkou Terezou Krippnerovou. Veselka se nesla v ležérním a venkovském duchu.

Ke konci léta se do toho rozhodl praštit seriálový a divadelní herec Ondřej Rychlý. Za manželku si vzal svou dlouholetou partnerku Terezu Krippnerovou, se kterou už má dvě děti. Dceru Františku, která se narodila letos v únoru a tříletého syna Tobiáše.

Informaci na instagramu provalil jeho pyšný tatínek, herec Petr Rychlý. “Tak jsem oženil druhého syna Ondru. Vzal si Terezu Krippnerovou, která se stala Rychlou. Je to potvrzení dlouholetého vztahu, z kterého mám dvě vnoučátka Tobiáška a Františku. Hodně štěstí a lásky,” napsal na sociální síť.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Rychly (@petr_rychly)

Svatba podle serveru Super.cz proběhla v Holyňské stodole, která se nachází kousek za Prahou. Nevěsta i ženich měli na sobě velmi netradiční obuv, a to tenisky. Tereza zvolila krátké bílé šaty, závoj do půlky zad a ve vlasech měla květinovou ozdobu. Ondřej měl klasickou bílou košili, béžové kalhoty a kšandy. Na veselku byli pozvání pouze nejbližší přátele a rodina.

Celebrity - další články

Doporučujeme