Hurvínek a Spejbl museli čekat na rozlítanou Arichtevu. Ta teď žije v krabicích

18. října 2023·Celebrity·Redakce

Rodina Arichteva (Foto: Profimedia, Instagram Veroniky)

Kdo chce žít ve vysněném domě, musí počítat s četnými překážkami, velkými výdaji a spoustou stresu a nervů. Přesně to už dva roky zažívá herečka Veronika Arichteva, které se už blíží stěhování do zrekonstruovaného 131 let starého domu. Nikdo se tedy nezlobil, když se svým synem dorazila na tiskovou konferenci k zahájení sezóny Divadla Spejbla a Hurvínka na poslední chvíli. Úplně prý zapomněla, kde má být. Informoval o tom Blesk.cz.

Do divadla přiběhla herečka spolu se synem Lukou a chůvou. Společně měli přivítat novou divadelní sezónu v oblíbeném Divadle Spejbla a Hurvínka. Při balení krabic ale úplně zapomněla, kde má být, a tak se všem omluvila, že museli chvíli čekat.

Veronika a Biser se už dva roky potýkají s náročnou rekonstrukcí jejich vysněného domu, kde si budou už brzy jistě všichni tři žít jako v pohádce. Taková životní fáze s sebou přináší mnoho stresu, starostí a nervů, a tak není divu, že mezi krabicemi, ve kterých prý nyní bydlí, zapomněla na svět. Jsme ve fázi, kdy v pražském bytě žijeme v krabicích, protože stále čekáme na vestavěné skříně, abych to mohla rovnou skládat. Pořád pendlujeme sem a tam, takže to je teď moje hlavní náplň. Do Vánoc bydlím, i kdyby se stalo cokoliv,” vysvětlila Veronika.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Určitě by ji ale velmi mrzelo, kdyby tuto akci s oblíbenými českými loutkovými hvězdami propásla. Na “setkání” s nimi se totiž prý velice těšila. Na Hurvínkovi jsem vyrostla a nikdy jsem mu nebyla tak blízko. Až mě dojímá je vidět vedle sebe,” neskrývala radost Arichteva.

Celebrity - další články

Doporučujeme