U téhle fáze rekonstrukce Veronika Arichteva nemůže být. Z vysněné vilky zůstalo jen pár cihel

22. března 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Veronika Arichteva a Biser Arichtev. (Foto: Profimedia)

Vilka z 19. století představuje jejich vysněný domov a herečka se už přesně ví, kde bude pít ranní kávu, až bude jejich domov hotov. Na to si ale Veronika Arichteva a Biser Arichtev budou muset ještě chvíli počkat. Rekonstrukce této nemovitosti je v plném proudu, ovšem podle videa, které hvězda seriálu První republika sdílela na instagramu, to vypadá, jako kdyby se postupovalo obráceně.

Hned, jak manželé koupili kouzelnou vilku z 19. století, která se má stát jejich vysněným domovem,pochlubila se s ní herečka Veronika na sociálních sítích. Své nadšení neskrývala a už tenkrát básnila o tom, jaké to bude tam jednou bydlet s celou rodinou. Nyní na instagramu zveřejnila video, které ukazuje, jak v rekonstrukci domu pokročili.

Když porovnáte záběry před začátkem rekonstrukce a nyní, máte pocit, že je zde něco špatně. Místo toho, aby byl dům hezčí a hezčí, zůstalo z něj jen pár cihel poskládaných na sobě. “Ale krásně poskládaných,” komentuje Veronika postup rekonstrukce. Stejně tak přiznala, že se na tuhle fázi obnovy domu nemůže dívat, protože ji to stresuje. Není se čemu divit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Přesto už má jasnou představu, kde bude například pít ranní kafe a co bude v podkroví, které rekonstrukce teprve čeká. “Nejvíc mě mrzí ta boží zahrada, která kvůli nějaký retenčce, odvodu dešťovky a nový terase částečně padla. Ale přesadili jsme, co šlo a zase jednou bude skákat přes kaluže. Jednou bude stejně zarostlá a tajemná. A budou tak maliny, rybíz, angrešt a ty různý zelený věci a místo na grilovaní a lavička pod třešní a houpačka a možná i voda a domeček pro Luku a ho*na od Ebbiny, zasnila se Veronika pod videem.

Celebrity - další články

Doporučujeme