Husté kadeře a okouzlující vzhled je pryč. Shiloh Pitt se ostříhala po vzoru mámy Angeliny na ježka

8. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Shiloh Pitt a Angelina Jolie. (Zdroj: Profimedia)

Není to tak dávno, co se dcera Angeliny Jolie a Brada Pitta Shiloh ukazovala na veřejnosti s dlouhými vlasy. Jenže to je pryč a mladá dívka se vrátila k letům, kdy se o ní říkalo, zda se nestylizuje do chlapce. Informaci uvedl magazín Hola.com.

Pohled laně, plné rty a nenápadný úsměv. Ještě tak se před pár měsíci prezentovala sedmnáctiletá nadějná tanečnice Shiloh Jolie-Pitt. Třeba na premiéře filmu Eternals, kam doprovodila svoji maminku Angelinu Jolie si všichni trochu odechli. Shiloh se totiž v minulosti stylizovala do chlapcké role a dokonce chtěla, aby jí lidé oslovovali jako “John”. Ve třinácti letech toužila po změně pohlaví, což odmítl její tatínek, Brad Pitt.

Shiloh následně výrazně změnila svou vizáž, nechala si narůst dlouhé vlasy a na zmíněné premiéře se ukázala v dlouhých šatech, ve kterých vypadala jako princezna. Teď je ale zase všechno jinak. Na konci prosince ji fotografové nachytali, jak vyrazila do zverimexu. Na sobě měla černou mikinu, džínové kraťasy.. a vlasy opět ostříhané na ježka. Dívka, která se věnuje tanci, se tak zřejmě vrátila ke své staré klučičí image.

Shiloh Jolie-Pitt. (Zdroj: Profimedia)

Sestřih, který si Shiloh oblíbila i v minulosti, nápadně připomíná účes, který Angelina nosila v roce 1997 ve filmu Gia. Ostatně, dvojice je prakticky nerozlučná. Holky spolu chodí nakupovat nebo na koncerty. Třeba v roce 2022 si společně užívaly koncert italské skupiny Måneskin. Že by tak nový účes Shiloh byl poctou hereckého umu její maminky?

Celebrity - další články

Doporučujeme