Krásná a ještě talentovaná. Brad Pitt vysekl poklonu své dceři Shiloh. Umí něco, co on ne

19. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Shiloh Jolie-Pitt, a Brad Pitt (Zdroj: Profimedia)

Brad Pitt se dme pýchou. Jeho šestnáctiletá dcera Shiloh Jolie-Pitt má neskutečné pohybové nadání, což on jako člověk, který podle svých slov "umí dva kroky dopředu a dva dozadu" velmi ocenil. Svěřil se tím v rozhovoru pro Entertainment Tonight.

Jeho rozvod s Angelinou Jolie stále není u konce, ale z dcery Shiloh Jolie-Pitt má Brad radost. Dívka už nějakou dobu navštěvuje prestižní taneční studio v Los Anglese Millennium Dance Complex, kde předvádí opravdu úctyhodné výkony. Její trenér Hamilton Evans nedávno na Youtube umístil video, kde dívka dokazuje svůj talent.

A její slavný otec si videa samozřejmě všiml. Jo, jo, mám slzy v očích. Je prostě nádherná,“  svěřil se během losangeleské premiéry filmu Bullet Train. Po něm to ale určitě prý nezdědila.  Nevím, kde se to v ní bere. Já jsem ten typ, co udělá dva kroky sem, dva kroky tam. Jsem rád, když se moje děti věnují tomu, co je baví, když si najdou svoji vlastní cestu,“ vysvětluje herec.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shiloh jolie_pitt (@shiloh_joliepitt__)

A není to poprvé, co Shiloh ukázala svůj talent. V dubnu se třeba objevilo video, kde tančí na píseň Shivers od Eda Sheerana. Slavní herci jsou jejím nadáním překvapení. Netuší, zda se tanci chce věnovat profesionálně, ale v žádném směru na ni netlačí. Tancovat začínala se soukromým lektorem, pak navštěvovala menší taneční studio nedaleko rodinného sídla,“ uvedl zdroj listu US Weekly. Ten zároveň dodává, že Shiloh by se klidně tancem mohla život. Na své učitele už teď dělá velký dojem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme