Hvězda Svatby na první pohled se pochlubila s fungl novými čtyřkami: Miluju je, řekla Natálka

18. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Natália Mykytenko (Foto: Instagram mykychick)

První nevěsta z reality show Svatba na první pohled, Natália Mykytenko (24), světu odhalila své vysněné poprsí. V minulém týdnu podstoupila augmentaci poprsí, kdy si nechala udělat pořádné čtyřky. Natálka je z práce pana doktora nadšená. S novinkou se fanouškům pochlubila na svém Instagramu.

Natálka měla sen o velkém poprsí už od období dospívání. “Byl to můj dlouhodobý sen asi od sedmnácti let. Miluju velká ňadra na ženách. Věděla jsem, že do toho jednou půjdu,” uvedla na Instagramu první nevěsta.

View this post on Instagram

A post shared by Natáliia Mykytenko 🇺🇦 (@mykychick)

Se svými bujnými čtyřkami se ve středu večer pochlubila světu. “Konečně je tu den, kdy je mi lépe a začínám alespoň malinko fungovat. Prsa jsou stále ještě oteklá a horká, ale už se těším, až vám ukážu, jak vypadají,” uvedla na sociální síti Natálka. Já je miluju,” dodala s nadšením. Také nezapomněla poděkovat panu doktorovi. Děkuju, svoji práci jste odvedl skvěle,” napsala.

Reakce fanoušků se nesly většinou v pozitivním duchu a nový dekolt Natálce pochvalují. Našli se ale i tací, kteří s její změnou nesouhlasí. “Ježíš, kozy nejsou všechno,” napsala jedna z uživatelek. Někteří nevěstě doporučili, aby podstoupila i plastiku nosu. To však Natália okamžitě odmítla.

Celebrity - další články

Doporučujeme