I Joe Biden je jen člověk. Vévodkyně Camilla si postěžovala, že si před ní pšoukl tak, že se červenala

12. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vévodkyně Camilla a Joe Biden (Foto: ČTK)

Někteří státníci ukazují, že jsou také jen lidi a občas jim něco "ujede". To je i zřejmě příklad amerického prezidenta Joe Bidena. Podle deníku Mail on Sunday si prezident pšoukl před vévodkyní Camillou.

Britský premiér kvitoval návštěvu amerického prezidenta Joe Bidena na klimatické konferenci v Glasgow jako “velký závan čerstvého vzduchu.” Vévodkyně Camilla by s ním ale zřejmě nesouhlasila, určitě by vyměnila slovo čerstvý, jak podotkl místní bulvární tisk Mail on Sunday.

Ten napsal, že si vévodkyně z Cornwallu svému okolí postěžovala, že si šéf Bílého domu v její přítomnosti pšoukl tak hlasitě, že musela červenat. Hlavně ale musela dělat, že se vůbec nic neděje, aby prezidenta veřejně nějak nepoškodila.

Trvalo to tak dlouho a bylo to tak hlasité, že to nebylo možné ignorovat. Camilla o tom pak mluvila neustále,” svěřil se zdroj z její okolí bulvárnímu deníku. Oficiální místa obou zemí, USA i Velké Británie, to samozřejmě odmítli komentovat. Zda to je pravda, těžko říct, ale proč by si vévodkyně tohle vymýšlela.

Celebrity - další články

Doporučujeme