Ivanka Trump hvězdou předávání státních vyznamenání. Jediná medaili nepřebírala sama

29. října 2022·Celebrity·Redakce

I. Trump, M. Zeman, D. Trump Jr., V. Kruliš. (Foto: Profimedia)

Dcera zesnulé Ivany Trumpové Ivanka dorazila do Prahy v pátek společně s manželem Jaredem Kushnerem a bratrem Donaldem Trumpem Jr.. S prezidentem Milošem Zemanem se sešla už odpoledne. Večer na slavnostním předávání Státních vyznamenání převzala z rukou hlavy státu medaili Za zásluhy I. stupně in memorial, podnikatelku, modelku a lyžařku vyznamenal za zásluhy o stát. Informoval o tom deník Blesk a web Super.cz.

Ivanka dorazila společně s manželem a bratrem do Vladislavského sálu těsně před osmou hodinou večer. Na slavnostní ceremoniál si vzala šaty od módního návrháře Osmana Lafity, který oblékal i její zesnulou matku. Na sobě měla černé šaty na jedno rameno zdobené stříbrným pásem, který se na zádech táhl až k levému boku. Nechyběl ani rozparek, který odhalil její štíhlé nohy. Celý outfit pak doplnila o černé lodičky na vysokém podpatku.

Ivanka Trump. (Foto: Profimedia)

Vyznamenání dcera Ivany Trumpové nepřevzala sama. Protokol sice udává, že ocenění může převzít jen jedna osoba. Prezident tentokrát udělil pro Ivanku výjimku a společně s ní si pro medaili přišel i její bratr Donald Jr. Chtěl bych poděkovat Ivance a Donaldu Trumpovým, že spolu s panem Kushnerem navštívili při této příležitosti Prahu. A učinil jsem poprvé výjimku, kdy cenu nepřebírá jeden člověk, ale obě děti Ivany Trumpové,” uvedl Miloš Zeman v přímém přenosu.

Ivana Trumpová zemřela 14. července po pádu ze schodů ve svém domě. Místem posledního odpočinku lyžařky a bývalé manželky exprezidenta Donalda Trumpa se stal hřbitov v Bedminsteru v New Jersey. Kromě Ivanky a Donalda měla modelka ještě jednoho syna, Erica. Ten ale do Česka nedorazil.

Celebrity - další články

Doporučujeme