Jak se ukončení kariéry Bruce Willise podepsalo na jeho vzhledu?

16. května 2022·Celebrity·Redakce

Bruce Willis (Foto zdroj: Profimedia)

Před šesti týdny oznámila rodina herce Bruce Willise, že je nucen ze zdravotních důvodů ukončit kariéru. Před pár dny byl viděn v Los Angeles v italské restauraci a odezva fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. Všichni se shodují, že mu klid a odpočinek svědčí. Informoval o tom časopis People.

Ačkoliv to byla pro jeho fanoušky celkem rána, když se před šesti týdny dozvěděli, že Bruce Willis trpí afázií, nemocí, která ochromuje řečové schopnosti pacienta. Očividně si odpočinek zasloužil a podle všeho mu to velice prospělo. Oblíbený herec byl zachycen v Los Angeles, když si zašel na oběd do italské restaurace. A podle fanoušků vypadá skvěle.

Bruce Willis (Foto: Profimedia)

Shodují se na tom, že odejít ze světel reflektorů do domácí pohody a klidu mu skutečně prospělo. “Pro rodinu jde o velmi náročné období a vážíme si vaší neustávající lásky a podpory, uvedli hercovi blízcí ve společném prohlášení. K jeho blízkým opatrovníkům v současné době patří nejen jeho současná žena a děti, ale tako jeho exmanželka, herečka Demi Moore. Ta s celou rodinou skvěle vychází a často spolu tráví čas.

Musí to být nyní pro všechny velmi náročné především psychicky. Hvězda filmů Pulp Fiction, Armageddon nebo Šestý smysl se musí připravit na to, co přijde. Pokračování jeho herecké kariéry už nebylo možné. Jeho poslední film točil podle dostupných informací tak, že měl po celou dobu v uchu sluchátko, skrz které mu štáb radil, co má říkat, protože součástí této nemoci je právě zapomínání slov.  

 

Celebrity - další články

Doporučujeme