Jako vejce vejci. Herečka Ivana Jirešová vzala svou dceru k moři. Jejich podoba je úžasná

26. května 2022·Celebrity·Redakce

Ivana Jirešová s dcerou. (Foto: se souhlasem I. Jirešové)

Herečka Ivana Jirešová, kterou všichni znají jako barmanku Lucii z Ordinace v Růžové zahradě, vyrazila se svojí sedmnáctiletou dcerou k moři. Pro dámskou jízdu zvolily Ivany oblíbenou Djerbu. Jejich podoba je neskutečná a jejich vyjógované postavy v plavkách musejí potěšit každé mužské oko. Informoval o tom deník Blesk.

Seriálová Lucie odjela na dovolenou na Djerbu, kde to má prý moc ráda už z dob, kdy tam byla s rodiči na dovolené jako malá. Na tohle místo jela na dovolenou, i když byla její dcera ještě u ní v bříšku, což už je nějaký ten rok zpátky. Z její dcery je totiž dnes krásná mladá žena a studentka pražské konzervatoře.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ivana Jirešová (@ivanajiresova)

Společně vypadají jako sestry, protože si jsou jednak velmi podobné, a taky mají obě krásné postavy. Obě jsou totiž zapálené do bikram jógy. “Jako mamka chodím na bikram jógu dvakrát týdně a často cvičím. Snažím se dodržovat zdravý životní styl, myslím si, že je to pro život důležité,” svěřila se Blesku Sofie Frida, což ji v jejích sedmnácti letech velice šlechtí a její máma na ni může být pyšná. Je moc ráda, že s ní její dospívající dcera zatím chce ještě na dovolené jezdit. “Je fajn, že Sofie chce se mnou ještě někam jezdit, brzy už s mámou nikam nepojede. Partner nám cestu přál, jet nemohl kvůli pracovnímu vytížení,” prozradila máma Ivana.

Holky nepatří k těm, co by celou dovolenou proležely u bazénu a nevytáhly paty z resortu. Vyrazily i do pouště na velbloudy a na čtyřkolky, což byl prý skutečně adrenalin. Dámy navštívily i Matmatu, kde se nachází jeskynní obydlí původního berberského obyvatelstva. Přenocovaly v luxusních stanech v oáze na saharské poušti Ksar Ghilane. A také navštívily původní berberskou vesnici Chenini. Ivanu ale nejvíc uchvátil projekt Djerbahood, což je umělecká čtvrť plná graffiti od umělců z celého světa.

Celebrity - další články

Doporučujeme