Připravte si kapesníky. Tělo Verešové v bikinách bude to nejhezčí, co dnes uvidíte

26. května 2022·Celebrity·Redakce

Andrea Verešová, Soňa Holeňáková. (Foto: se souhlasem A. Verešová)

Kam se na ni hrabou kdejaké dvacítky. Jednačtyřicetiletá slovenská modelka Andrea Verešová se na svém instagramu pochlubila fotkou z Capri, kde pózuje ve zlatých plavkách se Soňou Holeňákovou. A že ten pohled za to opravdu stojí. A nejspíš nestojí jenom pohled.

Muži jsou okouzleni její krásnou postavou a ženy zase krásnými plavky… a její postavou. Skutečně Andrea Verešová vypadá naprosto skvěle a takovou postavu, navíc po čtyřicítce, by si určitě přála každá z nás. S kolegyní Soňou pózuje v opravdu skromných plavečkách na lodi na Capri.

Andrea Verešová, Soňa Holeňáková (Foto: se souhlasem A. Verešová)

Takovou fotkou se pochlubila na svém instagramu. K ní napsala: “Jste připraveni na novou letní sezónu?” Andrea totiž očividně je. Pod fotografií se okamžitě objevila hromada obdivuhodných komentářů. “Tohle je nejkrásnější, nejdokonalejší a nejpovedenější Boží dílo,”napsal jeden ze sledujících.“Tak tohle je nejhezčí, co jsem kdy v životě viděl a více asi již neuvidím, páč mi to není přáno a moc děkuji za tu nádhernou podívanou,” napsal další.

Andrea Verešová je slovenská MISS, modelka, moderátorka a herečka. Několik let pracovala jako modelka v zahraničí a je zakladatelkou Nadačního fondu Andrey Verešové Pomáhejme dětem společně.

Celebrity - další články

Doporučujeme