Jan Punčochář se nechal potetovat. Fanoušci nevěří, že je tetování pravé

22. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Jan Punčochář se nechal potetovat. (Foto: se svolením Přemek Forejt)

Šéfkuchař Jan Punčochář se musel kvůli pořadu Souboj na talíři nechat potetovat. U tak významného aktu nechyběli ani jeho dva kolegové, kuchaři Radek Kašpárek a Přemek Forejt. S fotografií se následně pochlubil Přemek na instagramu a vyvolal mezi fanoušky diskuzi o pravosti tetování.

Myslím, že tenhle díl se někomu z nás vryl pod kůži,” napsal na instagram šéfkuchař Přemek Forejt. Zveřejnil i fotografie, na kterých jde vidět, že Honza z tetování není příliš nadšený. Ten se totiž řadí mezi odmítače a v pořadu Souboj na talíři okamžitě prohlásil, že do takové výzvy nejde, že se tetovat nenechá a bral to od svého kolegy jako podpásovku.

View this post on Instagram

A post shared by Premek Forejt (@premekforejt)

Nakonec ale výzvu přijal a doufal, že udělá lepší burger než jeho protivník Radek. To se mu bohužel nepovedlo a musel navštívit tetovací salón. Tetování si nechal udělat na levou lopatku. Tu mu tak navždy bude zdobit nápis I ♥ Brno” (Miluju Brno pozn. red.).

View this post on Instagram

A post shared by Jan Punčochář (@jan_puncochar_chef)

Diváci nevěří, že je kérka pravá

Diváci oblíbeného porotce show MasterChef Česko nejprve litovali. Jako Brňačka nejvíc cením, ale zároveň je mi ho tak líto,” napsala k fotce na instagram Iris. Našli se ale i tací, kteří si myslí, že nejde o o pravé tetování. Ať je to jen samolepka. Přeci někoho jen tak nepotetují,” uvedla Míša. Té kérce prostě nevěřím,” dodala Monika.

Co myslíte vy, je tetování pravé? Napište nám do komentářů na facebook!

Celebrity - další články

Doporučujeme