Jasmina Alagič se otevřela o těhotenství: Neměla jsem pocit, že můj život dostává smysl

24. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Jasmina Alagič

Věty o tom, jak jejich život nyní dostává nový smysl, slýcháme z úst nastávajících matek již od pradávna. Ne každý však musí pociťovat to samé a právě s tím se rozhodla svěřit moderátorka a influencerka Jasmina Alagič (30). Ta podle svých slov rozhodně neplakala dojetím. Ačkoli svého syna nade vše miluje, její život měl prý smysl již před dítětem.

Příchod dítěte nepochybně změní život každé ženy a každého muže, kteří jej zažijí. Některé matky však mohou v ostatních ženách vyvolávat pocit, že bez dítěte byl jejich život zcela prázdný. Slova o tom, jak teprve s dítětem zažívají ten pravý život a jak to někdo bezdětný nemůže nikdy pochopit však mohou vyvolat pocity viny v rodičích, kteří to tak nevnímají.

Influencerka a televizní moderátorka Jasmina Alagič by o tom mohla vyprávět. V obsáhlém příspěvku se na sociálních sítích svěřila se svými pocity ohledně těhotenství a mateřství a někteří lidé jí kvůli tomu nemohou přijít na jméno. “Myslela jsem si, že je tedy inteligentnější, ale ty řeči o začátku těhotenství, to je tedy síla,” vyjádřila se například jedna diskutérka.

View this post on Instagram

Keďže som zakliesnena pod malým ktorý na mne spí mam čas.. Byt v tichosti samozrejme a písať status. Iba som sa trosku chcela podeliť so svojimi pocitmi. Nebola som z tých žien ktoré už tehotné každý deň plakavali a pomedzi slzy hovorili aký zázrak sa im stal a ako veľmi to malicke už teraz milujú a ako im už len to tehotenstvo zmenilo život a podobne. Vôbec. Tešila som sa veľmi že budeme mať babo, v dnešnej dobe kedy mam pocit ze to už naozaj nieje také jednoduché cítila som obrovsku vďaku. Nemala som však pocit ze môj život konečne dostane zmysel pretože sa priznám ze častokrát keď som tehotné ženy počula hovoriť túto vetu nerozumela som tomu. Ved môj život ma zmysel od kedy sa poznám?‍♀️ Nerobila som si dieťa pretože som "potrebovala" niekoho kto ma urobí šťastnou, túžila som po dieťati s mojim mužom aby sa k tomu dokonalému životu k nám mohol pridať niekto tretí. Aby som mu mohla ukázať šťastie ja, pretože (klopem si) ho mam na rozdávanie! A zrazu tu je a ja žijem ďalej šťastne a krásne ako pred ním s jedným "malým" rozdielom ktorý neviem pochopiť ale je to tak. Cítim sa absolútne naplneno. Je to akoby celý život tento kus nás tu niekde okolo mňa bol a teraz konečne mám možnosť byť sním aj fyzicky. Akoby mi odjakživa "patril" len sme museli všetci počkať na ten správny čas aby tu aj reálne bol. Aj ja, aj on aj jeho tato❤️ A od vtedy mam chuť si kupovať podprsenky s oveľa väčším obvodom pretože sa mi hrudník zväčšuje obrovskou rýchlosťou nie kvôli tej malej mliekarničke ale kvôli tomu rapídne sa zväčšujúcemu srdcu ktoré rastie priamo úmerne s láskou k nemu. A poviem Vám ze väčšiu rýchlosť nepoznam? Idem si utriet slzu z líca, slinu z ruky a veriť ze rodinné prípady netvraju veľmi dlho pretože ovládač je na druhej strane postele?‍♀️ Pekný večer ?

A post shared by Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic) on

“Nebyla jsem z těch žen, které už těhotné každý den plakaly a mezi slzami tvrdili, jaký zázrak se jim stal, jak moc to maličké už teď milují a jak jim už jen těhotenství změnilo život a podobně,” napsala Alagič.

“Vůbec. Moc jsem se těšila, že budu mít miminko. Zvlášť v dnešní době, kdy mám pocit, že to už opravdu není tak jednoduché. Cítila jsem obrovský vděk. Neměla jsem však pocit, že můj život konečně dostane smysl, protože se přiznám, že častokrát, když jsem těhotné ženy slýchala říkat tuto větu, nerozuměla jsem tomu. Vždyť můj život má smysl od té doby, co se znám,” pokračovala mladá žena.

“Nedělala jsem si dítě, protože jsem ‘potřebovala’ někoho, kdo mě udělá šťastnou. Toužila jsem po dítěti s mým mužem, aby se v tom dokonalém životě k nám mohl přidat někdo třetí. Abych mu mohla ukázat štěstí já, protože (klepu si) ho mám na rozdávání,” svěřila se influencerka otevřeně.

“A najednou tu je a já žiju dál šťastně a krásně jako před tím s jedním ‘malým’ rozdílem, který nedovedu pochopit, ale je to tak,” uvedla novopečená matka. “Je to jakoby celý život tento kus nás tu někde okolo mě byl a teď konečně mám možnost být s ním i fyzicky. Jakoby mi odjakživa ‘patřil’, jen jsme museli všichni počkat na ten správný čas, aby tu i reálně byl. Já, on i jeho táta,” pokračovala.

“A od té doby mám chuť kupovat si podprsenky s o hodně větším obvodem, protože se mi hrudník zvětšuje obrovskou rychlostí. Ne kvůli té malé mlékárničce, ale kvůli tomu rapidně se zvětšujícímu srdci, které roste přímo úměrně s láskou k němu. A řeknu vám, že větší rychlost neznám,” dodala moderátorka.

Emotivní příspěvek si mezi bezmála 400 tisíci sledujícími rychle našel své publikum a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. “Tvůj život má smysl od té doby, co se znáš… Přesně tak, super napsané,” souhlasila například jedna z fanynek. “Úžasně napsané. S tím naplněním a ‘smyslem’ jsem to měla také tak, když se mi narodila dcera,” svěřila se jiná.

Objevily se však i opačné názory. “Tlukot jeho srdce, který vnímáme na svém srdci, náruč otce, smích, pláč a první slova, to jsou právě ty okamžiky, co naplňují naše životy. To jsou právě ty chvíle, které si navždy uchováváme v našich srdcích, které dělají náš život šťastnější a dávají jiný rozměr našemu životu!” napsala další žena.

Celebrity - další články

Doporučujeme