Jasmina Alagič se vyfotila při kojení a naštvala matky: Je to divné, dítě potřebuje klid!

20. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Jasmina Alagič

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič nedávno neúmyslně rozvířila vášnivou debatu, když zveřejnila snímek, na němž kojí. Zatímco některé ženy oceňovaly její otevřenost, podle jiných potřebuje miminko při krmení hlavně klid.

Jasmina Alagič je na sociálních sítích poměrně aktivní a velmi otevřená. Právě to na ní řada fanoušků obdivuje, teď však podle některých z nich zašla až příliš daleko. “Jsem nejšťastnější, že můj syn bude vyrůstat tam, kde je štěstí, křik, hudba, tanec a emoce. A hlavně tam, kde je rodina vším,” napsala na svůj Instagram a připojila snímek, na kterém kojí svého syna Sanela.

 

View this post on Instagram

Dajte ma na dedinu, hoďte do čalúneného kreslá uprostred záhrady kde v jej strede je auto, nafukovací bazén kde sa kúpu pitbully, vypeckujte čardáše, do plasťáku mi nalejte tú čapovanú malinu a ja sa budem cítiť najlepšie, lebo toto je pre mňa život❤️ Zivot s mojou úžasnou,temperamentu rodinou a som najšťastnejšia že moj syn bude vyrastať tam kde je šťastie, krik, hudba, tanec a emocie? a hlavne tam, kde je rodina všetkým❤️

A post shared by Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic) on

Tím však strhla doslova lavinu. “Vážně nic ve zlém, ale musíte se fotit i při kojení? Je to divné,” myslí si například jeden komentující. “Jasmino, už to přeháníš. Pro tebe je to teď přirozené, ale pro spoustu lidí je to nechutné, jak sdílíš intimnosti. Děkuji za pochopení,” pustil se do novopečené maminky další. “Za kojení chválím… Neměl by ale chlapeček mít při jídle klid?” ptala se zase jedna z žen.

Mnoho lidí však moderátorce neváhalo přispěchat na pomoc a naopak ji za její otevřenost velmi pochválit. “Jasminko, ta fotka s malým, to mě zahřálo u srdce. Jsi úžasná máma, děláš osvětu zdravému pohledu na kojení a velkou službu matkám, které se stydí kojit na veřejnosti, i když jde o tu nejpřirozenější činnost. Užívej si tyto výjimečné dny a chvíle a dále rozdávej svou pozitivní energii prosím,” vzkázala pohnutá fanynka.

Celebrity - další články

Doporučujeme