Je jak sjetá veverka! Jana Kirschner se vyjádřila k masivní kritice jejího chování

22. února 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Foto: FB

Na adresu zpěvačky Jany Kirschner se od chvíle, kdy působí v porotě The Voice, snáší jedna kritika za druhou. Za svůj projev a chování to od haterů schytává především na sociálních sítích.

“Chová se jak sjetá veverka, která má vši,” nešetřila Janu jedna z divaček. “Za mě velké zklamání. Chová se jak totální pipina. Nechápu proč?! Měla jsem o jejím intelektu a vystupování doposud jiné mínění, ale teď jsem v šoku. Asi předepsaná role, jinak si to neumím vysvětlit,” dodává další.

“Lidi co to s váma je??? Tolik nenávisti k člověku kterého vůbec neznáte. Co jsme to za národ. Každý jsme nějaký ne?? A ona alespoň něco dokázala v životě. Miluje hudbu a dává to jasně najevo. Tak spolkněte ten kyselý citron a zamyslete se už trochu,” zastali se někteří zpěvačky.

Co na to říká zpěvačka?

“Spontánnost se nedá dopředu připravit jako scénka, ani nijak naprogramovat. Mám takovou radost, není to žádná póza ani afekt. V rámci interakcí s ostatními kouči jsme skvělý tým a panuje mezi námi respekt a důvěra. Mrzí mě, že to na někoho působí negativně, záměr je opačný. Chceme přinést autenticitu a otevřenost. Co mám říci k tomu, že si často prohrabuji vlasy? Máte pravdu, vlasy si během prvních dílů prohrabuji často, není to úplně šťastné, ale ke mně to patří. Nemyslím si, že to není kauza, které by se měla věnovat až taková pozornost,” nechala se Jana slyšet pro Markízu.

Celebrity - další články

Doporučujeme