Jessica Alves se chlubí vosím pasem. Tyhle křivky jí chirurgové vytvořili na míru

4. září 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / jessicaalvesuk

Televizní osobnost a profesionální celebrita Jessica Alves (37) dříve bývala známá jako Rodrigo. Pak ale přišla změna pohlaví a z živého Kena se stala panenka Barbie. Na plastické operace si Jessica potrpěla ještě před tranzicí, nyní ale její vášeň dostala zcela nový rozměr. S pomocí chirurgů a odborníků si nechala vytvarovat tělo přesně podle svých představ. 

O tom, jak postupně prochází změnou pohlaví, informuje Jessica Alves své fanoušky na sociálních sítích poměrně pravidelně. Už jako Rodrigo si nechala vytvořit mohutné pozadí se širokými boky, které často doplnila stahujícím korzetem. Krátce poté, co oznámila, že je ve skutečnosti ženou, pak boky doplnila ještě obrovská silikonová ňadra.

Jessica se v poslední době na sítích chlubila, jak pečlivě dodržuje dietu. S fanoušky sdílela svůj snímek u salátu a sklenky, o které tvrdila, že obsahuje vodu. A dieta se zřejmě vyplatila, protože na snímcích ukazuje stále užší a užší pas.

“Ráda bych, aby mě lidi přijali takovou, jaká jsem. Ale já vím, že budu vždycky budit silné reakce. Vždycky budu mít své jméno, svůj vzhled a svoji velikost,” zamyslela se ve čtvrtek, když sdílela snímek z dovolené v Turecku jen v odvážných leopardích plavkách.

View this post on Instagram

I'd love for people to accept me just as me, but I know that I generate a strong response; I always have – my name, my looks, my size. #bodrum #turkey #yalikavakmarina #yalikavak #beauty #jessicaalves

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on

Foto: Instagram / jessicaalvesuk; rodrigoalvesuk

Celebrity - další články

Doporučujeme