Na hřbitov už jen za svou Haničkou. Jiří Krampol končí s pohřby. Nedělá mi to dobře, říká

31. října 2022·Celebrity·Redakce

Jiří Krampol (Foto: Profimedia)

Herec a moderátor Jiří Krampol nedávno utekl hrobníkovi z lopaty, když ve svém věku 84 let překonal vážný zápal plic. Nechal se slyšet, že je kolem něj tolik pohřbů, že mu účast na nich nedělá dobře. Proto se rozhodl na další již nechodit. Za svou zesnulou manželkou Haničkou však bude na hřbitov chodit pořád. Informoval o tom Blesk.

Poslední pohřeb, kterého se zúčastnil, byl herce a Jiřího spolužáka Josefa Abrháma. “Já jsem vlastně poslední žijící z ročníku, a tak už na ty pohřby nechci chodit, protože jsem z toho vždycky vyřízený, když člověk vidí, jak to kolem něho umírá, a nedělá mi to dobře,” uvedl herec. A není se čemu divit.

Sám Krampol nedávno prodělal těžký zápal plic. Byl tak vážný, že takříkajíc utekl hrobníkovi z lopaty. V Nemocnici na Františku, kde delší dobu ležel, se o něj však dobře postarali, a tak se herec zotavil.

Přesto, že se už žádného pohřbu zúčastnit nehodlá, na hřbitov stále chodí. Navštěvuje tam totiž svou milovanou ženu Haničku, která zemřela před dvěma lety. Jiřímu Krampolovi samozřejmě stále chybí a je pro něj těžké se se ztrátou vyrovnat. Byli spolu přes třicet let.

Celebrity - další články

Doporučujeme