Jiří Langmajer jako sen každé ženy. Adéla Gondíková vysvětlila, co je na něm jedinečného

27. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer. (Foto: Profimedia)

Být manželkou charismatického herce Jiřího Langmajera je snem každé ženy. Alespoň podle herečky Adély Gondíkové. Ti dva jsou spolu 13 let, z toho 2 roky manželé a Jiří svou milovanou stále ujišťuje, jak jí to sluší a jak ji miluje. Informaci přinesl Blesk.cz.

Začátky hvězdného páru přitom nebyly vůbec jednoduché. „Tak určitě jsme byli nějak zadaní, já už ne nějak vehementně, s manželem už jsem nežila, ale určitě jsme ještě každý měli nějaký závazky. K sobě jsme se dostávali celkem dlouho. Nebylo to ze dne na den, protože jsme nějak rozumově tušili, že to nemá smysl,“ vzpomíná se smíchem Adéla Gondíková.

Jiří měl v tu dobu problém se svými démony a sám se sebou, ale vzájemné náklonosti se nešlo ubránit. Podle Adély to rozhodně nebylo zničehonic, ale dohromady se dali až po dlouhé době, kdy věděli, že je to fajn a už není úniku. Adéle se na Jiřím líbilo to, že o ženu dokáže hezky pečovat a dennodenně jí dává najevo, že je ona jediná na světě.

View this post on Instagram

A post shared by Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

„Tohle on dokáže navodit a to prostě každou ženu baví. Každá potřebuje být obletována, milována a ráda slyší, že jí to sluší, že je hezká. A na to Jirka nikdy nezapomíná,“ dodává Adéla. A má pravdu. Minulý týden totiž slavila narozeniny a Jiří křídami od vnoučka Timoteje namaloval na zámkovou dlažbu před jejich domem třináct srdíček (za každý rok soužití) s písmenem A a do největšího čtrnáctého vepsal: „Všecko nejlepčí lásko!“

Celebrity - další články

Doporučujeme