Jitka Nováčková má postavu po porodu jako lusk. Jednu věc ale jako maminka zanedbává

6. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jitka Nováčková (Foto: ČTK)

Jitce Nováčkové to pár měsíců po porodu neskutečně sluší. Krásná modelka tak nemá problém ukázat svou postavu v plavkách. Nicméně přiznala, že je jedna věc, na kterou jako novopečená maminka zanedbává. Už si toho začíná všímat i její okolí.

Modelka Jitka Nováčková se už půl roku pyšní statutem maminky. V minulosti se Česká Miss 2011 potýkala s kritikou své postavy, protože některým se zdálo, že je na modelku moc oplácaná. Nyní ale všem pochybovačům  vypálila rybník. Po narození dcerky Leah, kdy by měla na nedokonalosti nárok, vypadá neskutečně.

Jitka je nyní v Čechách, kde má rodinu a všechny kamarády, ale její domovem je teď Řecko. Zde žije se svým partnerem a otcem Leah, fotbalistou Timem Sparvem, který zde má angažmá. V řeckém teplém počasí si plavek užije až až. Před časem se svěřila, že se jí porodem a nepravidelnou stravou zpomalil metabolismu a shodit přebytečná kila nebylo jednoduché.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA NOVACKOVA (@jitkanovackova)

Jitce se to ale podařilo. Nyní má dlouhé štíhlé nohy, boky i ruce jsou jasným důkazem, že její postava je opravdu perfektní. Jedinou věc, kterou modelka nezvládá, je péče o nehty. Ty jsou totiž přesným příkladem údělu pečující matky.

U vody: ´Ty jsi nám omládla´, řekl mi s obavami v očích Michal, když viděl moje barvičkové nehty. Asi se bál, že to myslím vážně… Ne, to jsem jen probírala laky na nehty a zjišťovala, které už vyschly. No a než jsem je stihla odlakovat, hádejte, kdo už byl zase vzhůru,” vysvětlila modelka vtipně u fotky, kde má každý nehet jinou barvu.

Celebrity - další články

Doporučujeme