Kamarádky z 3v1 ukázaly bříška po porodu. Smích a pohoda je pro ně důležitější než vysekaná postava

2. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

S Veronikou Arichtevou a Nikol Štíbrovou působí v pořadu 3v1 na Evropě 2. (Foto: se souhlasem Martiny Pártlové)

Veronika Arichteva se toho nebojí. Před deseti měsíci se stala maminkou roztomilého syna Luky. Nyní na dovolené ukázala své povislejší bříško a dokázala, že ne všechny celebrity musí být po porodu hned štíhlé. Následně jí podpořila i její kamarádka Nikol Leitgeb.

Coby maminka nemá bříško pevné jako skála, ale rozhodně jí to nevadí. Herečce Veronice Arichtevě to totiž i tak neskutečně sluší. Se svým desetiměsíčním synem Lukou vyrazila k moři. “Jako jo no. I takovýhle fotky si vezeme domů. A jo no, mám břicho a nebojím se ho použít,” zavtipkovala Veronika. Dlouho váhala, zda s malým synkem má k moři odjet, ale rozhodnutí nakonec nelituje.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Strašně dlouho jsem řešila, jestli vypadnout k moři, protože jsem cítila, že to už potřebuju. Nebo jestli je to zbytečný luxus v téhle době a měla bych radši myslet na to, co potřebuje Luka. Ale on vypadá, že to taky potřeboval. Je to hroznej parťák už teď,” svěřila se herečka.

Některé maminky ji děsily, že si dovolenou neužije. “Dovolená s dítětem je sice naprosto jiná dovolená, ale furt dovolená, protože moře a písek v plavkách a jídlo a pití a sluníčko a ségra, a tak vůbec,” je nadšená Veronika. Tu následně podpořila i její kamarádka Nikol Leitgeb. I ona beze studu vystavila na odiv své bříško po porodu.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Na skluzavce u bazénu se starším synem Matem za zády se smála na celé kolo a nějaké povislé bříško vůbec neřešila. “Včera se mě snažil Radovan roztlačit na klouzačce i se všema těma poporodníma špekama. Moc to nešlo, no. Dostala jsem záchvat smíchu. Stejně jako v porodnici. Vyprskala jsem smíchy, když jsem se viděla po porodu v zrcadle,” vtipkovala Nikol.

Kamarády a parťačky z 3v1 tak dokázaly, že úsměv a pohoda je mnohem důležitější než vysekaná postava. Veronika i Nikol nicméně vypadají obě velmi spokojeně a mateřství jim prospívá. Stejně jako jejich kamarádce, zpěvačce Martině Pártlové, které se letos stala maminkou dcery Stelly.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Celebrity - další články

Doporučujeme