Katarína Knechtová přiznala: Nečekám miminko, ale singl

20. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zpěvačka Katarína Knechtová, Foto: Instagram / katarinaknechtovaofficial

Slovenská zpěvačka Katarína Knechtová si ze svých fanoušků pořádně vystřelila. Nejprve na svých sociálních sítích předstírala, že čeká miminko, o pouhý den později ale přiznala, že je všechno jinak. Namísto dítěte totiž prý čeká nový singl a album.

Zpěvačka Katarína Knechtová své fanoušky pořádně napálila. 18. února zveřejnila na svém Instagramu zveřejnila foto, na kterém se jí rýsuje těhotenské bříško. Doplnila ho ale hashtagem #takisme, což už mohlo pozornějším napovědět.

O den později pak všem gratulantům odhalila pravdu. Žádné miminko nečeká, plánuje ale nový singl s názvem Takí sme a rovněž nové album.

View this post on Instagram

Evanjelium podla Jana: Blahoslaveni ti, co nevideli, a uverili…” …Ani vo sne by mi nenapadlo, ze vyhodim foto a spusti sa lavina, vlastne sialenstvo… A najvtipnejsie na tom je, ze do hodiny to vyhodili mnohe slovenske a ceske media ako tutovku?, bez toho, aby si to niekto vobec overil?. Mrzi ma to len kvoli ludom, ktori mi to priali a tesili sa, ale aj kvoli tym, ktori mi to nepraju a vlastne mi nepraju nic. Chcem touto skusenostou poukazat na jednu velmi dolezitu vec. Vsetci sa stavame povrchnymi, nejdeme do hlbky, konzumujeme, sudime…Nevieme sa zorientovat, nevieme spravne zadefinovat, co je pravda a co je len manipulacia…Nevieme, comu verit. Takze☝️: Dieta necakam. Cakam ale na 3 dolezite veci, ktore sa ma v najblizsej dobe bytostne tykaju a verim, ze toho budete vsetci sucastou?. Prva su volby. Potrebujeme zmenu. Vsetci. Co postrada vyvoj, odumiera. Nedovolte, aby sme postupne odumierali spolu so…Nezasluzime si to!!! Druha je moj novy singel #takisme – duet s uzasnym muzikantom ?a tretia je moj novy album‼️, v ktorom odhalim dalsie dolezite posolstvo pre nas vsetkych, pre tuto krajinu. A na zaver moje vlastne evanjelium : dakujem vsetkym, co neverili, ale pochopili❤️….Stale vasa KK.

A post shared by Katarina Knechtova (official) (@katarinaknechtovaofficial) on

“Evangelium podle Jana: Blahoslavení ti, co neviděli a uvěřili,” napsala na sociální sítě 19. února večer. “Ani ve snu by mě nenapadlo, že vyhodím foto a spustí se lavina, vlastně šílenství,” pokračovala.

“Mrzí mě to jen kvůli lidem, kteří mi přáli a těšili se, ale i kvůli těm, kteří mi to nepřejí  vlastně mi nepřejí nic. Chci touto zkušeností poukázat na jednu důležitou věc. Všichni zůstáváme povrchními, nejdeme do hloubky, konzumujeme, soudíme… Neumíme se zorientovat, neumíme správně zadefinovat, co je pravda a co je jen manipulace. Nevíme, čemu věřit,” napsala zpěvačka a na závěr dodala: “Děkuji všem, kteří nevěřili, ale pochopili!”

View this post on Instagram

#takisme

A post shared by Katarina Knechtova (official) (@katarinaknechtovaofficial) on

 

Celebrity - další články

Doporučujeme