Katy Perry a Orlando Bloom jsou rodiče. Jen pár dní po porodu zpěvačka vydala novou desku

31. srpna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

V tom samém týdnu, ve kterém se zpěvačce Katy Perry a herci Orlandu Bloomovi narodilo jejich první miminko, vydala hudebnice také své šesté studiové album Smile. Fanouškům ho Perry představila ještě z nemocničního lůžka. "Snad vám na tváři vykouzlí úsměvy," popřála posluchačům. 

Katy Perry (35) se v posledních dnech rozhodně nenudí. Před pár dny společně se svým snoubencem Orlandem Bloomem (43) oznámili, že na svět přišlo jejich první miminko. Holčička dostala jméno Daisy Dove Bloom a podle rodičů se těší dobrému zdraví.

Miminko ovšem není to jediné, čemu v posledních dnech zpěvačka věnuje svou energii. Pouhých pár dní po porodu totiž do světa poslala své už šesté studiové album s názvem Smile. To mělo vyjít původně už 14. srpna, nakonec ale bylo o pár dní zpožděné.

“Je to tady! Opravdu je to tady! Konečně se mi vrátil můj úsměv! Doufám, že tahle nahrávka ho vykouzlí i na vaší tváři. Smile už je venku, miluji vás, užijte si ho,” vzkázala Perry na svém Instagramu a přiznala, že příspěvek sdílela z nemocničního lůžka.

View this post on Instagram

IT’S HERE! IT’S REALLY HERE! ? I finally got back my smile! Hope this record puts one on your face ? #SMILE ? IS OUT EVERYWHERE NOW! LOVE YOU GUYS SO MUCH ENJOY ?♥️ (sent from my hospital bed lol)

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

Foto: Instagram / Karyperry, reprofoto YouTube / Katy Perry, Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme