Když tu nemá Katy Perry, společnost mu dělá čtyřnohý kamarád. Orlando Bloom není v Praze nikdy sám

21. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto
(Zdroj: Shutterstock)

Orlando Bloom natáčí v České republice už čtvrtým rokem a v tuzemsku si velmi zvyknul. Občas sem na návštěvu dorazí i jeho snoubenka Katy Perry. Věrným parťákem mu zde ale je jeho čtyřnohý přítel Buddy.

Orlando Bloom je známým milovníkem všech němých tváří. I proto nechce být v Praze sám. Roztomilý voříšek je tak zvyklý na cestování, rád se svým slavným majitelem běhá nebo vykonává jiné sportovní aktivity. Herec je ranní ptáče a pravidelně běhá z pražského Újezdu přes most k Národnímu divadlu.

Doprovod mu dělá právě Buddy, kterého si pořídil loni v listopadu. “Seznamte se. Rok starý mix něčeho a něčeho. Nemůže nahradit mého Mightyho, ale starost o tohohle malého chlapce naplnila mé srdce,” představil světu Bloom nového parťáka. Ten zahojil jeho bolest po ztrátě pudlíka Mightyho.

View this post on Instagram

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

O něj Orlando přišel před rokem v červenci, když se mu zaběhl v americké Santa Barbaře. Zdrcený herec nabízel za jeho nalezení v přepočtu 116 tisíc korun, ale živého ho už nedostal. “Mighty přešel na druhý břeh. Po sedmi dnech pátrání od východu do západu slunce, až do ranních hodin, jsme našli jeho obojek. Tento týden jsem plakal víc, než jsem myslel, že je vůbec možné. Byl víc než jen parťák, určitě to byla spřízněná duše. Miluji tě. Děkuji,” dojal tehdy Orlando fanoušky po celém světě.

Na počest svého věrného kamaráda si nechal vytetovat pejskovo jméno. Teď má ale menší náhradu a chlupatý svěřenec je jeho věrným doprovodem. Orlando ho jistě bere i na výlety po české krajině. Minule vyrazil třeba k Berounce, kde se koupal nahý. A vyráží s ním i na kolo nebo do skal. Buddy je s Orlandem teď úplně všude.

View this post on Instagram

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Celebrity - další články

Doporučujeme