Kill Bill mě málem zabil! Slavná herečka zveřejnila šokující VIDEO z natáčení

6. února 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Uma Thurmanová v uplynulém týdnu veřejně obvinila filmového producenta Harveyho Weinsteina, že ji sexuálně napadl, a v rozhovoru s deníkem The New York Times při této příležitosti zmínila také to, že ji Tarantino přinutil k nebezpečnému kousku v autě.

Americký oscarový režisér Quentin Tarantino hluboce lituje incidentu při natáčení snímku Kill Bill z roku 2003, kdy se herečka Uma Thurmanová zranila. Hollywoodská herečka prohlásila, že ji režisér přiměl, aby řídila auto, které podle ní nebylo v pořádku a ve kterém se necítila dobře. Při jízdě ale ztratila kontrolu nad vozem a narazila do palmy. Nemocnici opustila s límcem okolo krku, zraněným kolenem a otřesem mozku, následně se s Tarantinem pohádala.

“Obvinila jsem ho, že se mě pokusil zabít. Byl z toho velmi rozzlobený, což chápu, protože to necítil tak, že mě chtěl zabít,” řekla.

Thurmanová nahrávku nehody zveřejnila na instagramu, kde se režiséra zastala, neboť události sám lituje. Ocenila také to, že jí záznam po letech vydal, ačkoli věděl, že ho to může poškodit.

Tarantino nyní v rozhovoru s portálem Deadline řekl, že najít nahrávku bylo obtížné a že to znamenalo projít v archivu mnoho krabic. Sdělil rovněž, že s Thurmanovou mají očividně na událost odlišné názory, včetně toho, jak se nehoda přihodila.

“Obvinila mě z nehody a měla právo na to mě obvinit. Nechtěl jsem, aby se tohle stalo,” řekl Tarantino s tím, že herečku ujistil, že cesta je bezpečná, ač nebyla, a že natáčení scény nikdo nepovažoval za nebezpečný kousek. Ohradil se ale proti vyznění článku v The New York Times, který ho vykreslil jako člověka zodpovědného za zranění Thurmanové.

i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Celebrity - další články

Doporučujeme