Kolegové překvapili Sabinu Laurinovou během natáčení oblíbeného seriálu

17. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Sabina Laurinová. (Foto: Profimedia)

Při natáčení se herci většinou hodně semknou, protože spolu tráví spoustu času na place i mimo něj. Výjimkou není ani natáčecí štáb seriálu ZOO, kde jednu z rolí hraje herečka Sabina Laurinová. Ta nedávno oslavila 52. narozeniny, a tak se ji herečtí kolegové rozhodli překvapit.

Když máš kolem sebe fajn přátele a kolegy. Děkuju moc za krásné překvapení na natáčení,” napsala na instagram Sabina a dodala, že produkce seriálu ZOO je opravdu báječná. Na fotografiích zveřejněných v příspěvku můžeme vidět, že ji herci obdarovali nejedním pugetem květin. Nechyběl ani narozeninový dort s jahodami. Od Michaely Pecháčkové a Jany Švandové si pak vysloužila i narozeninové políbení na tvář.

Na to, že Sabina Laurinová 8. dubna oslavila dvaapadesáté narozeniny, tak by jí takový věk tipoval málokdo. Vypadá totiž skvěle! Herečka se proslavila například rolemi v seriálu Modrý kód, Sestřičky Modrý kód, Doktoři z Počátků, ale zahrála si i v pohádkách Čertová nevěsta, Z pekla štěstí 2 či v rodinné komedii Jak se krotí krokodýli.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Laurinová (@sabinalaurinova.official)

Pod příspěvkem se to hemží pochvalnými komentáři a všechny zajímá jediné, kolik růží dostala. Krása a kytice také. Ta tedy je. Přidáváme se k otázce, kolik jich je? zeptala se jedna ze sledujících. To ale zatím obdarovaná neprozradila.

Celebrity - další články

Doporučujeme