Konec lásky jedné plavovlásky. Už s ní nešlo vydržet, říká Damian o rozchodu s Kordulou Stropnickou

9. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická a Damián (Zdroj: Profimedia)

Kordula Stropnická sice nedávno oslavila 18. narozeniny, nyní se ale musí vypořádat s velkou ztrátou. Už netvoří pár se svým partnerem Damianem a spekuluje se nad tím, že Damian měl po svém boku více dam.

Dcera Veroniky Žilkové zažívají první velké zklamání v lásce. Po skoro dvou letech se rozešla se svým přítelem Damianem. Respektive, Damian tvrdí, že se rozešel on s ní. “Bohužel jsme měli moc odlišné názory. Každopádně se cítím skvěle, totální svoboda,” svěřil se mladík pro web TN a dodal, že je rád, že se Korduly zbavil.

Rozchod potvrdila i sama Kordula. “Ano, je to pravda.” Naposledy se společně ukázali 17. srpna na premiéře Kazmova filmu. Že se objevují nějaké mráčky na dokonalém nebi mladého páru jsme mohli zaznamenat už ve chvíli, kdy Kordula slavila plnoletost. Na oslavě, kterou jí uspořádala sestra Agáta Hanychová, totiž Damian nebyl.

Pár se poprvé na veřejnosti ukázal na podzim roku 2022 a tou dobu už spolu nějakou dobu chodili. Damian pochází z velmi zámožné rodiny, miluje luxusní auta a rád ukazuje, že má peníze. Ještě v létě to vypadalo na velkou lásku, protože dvojice spolu strávila několik dovolených, společně vyrazili třeba do Thajska. Kordula se po rozchodu snaží tvářit, že je nad věcí, ale je jisté, že ji to musí mrzet. Zvláště poté, co se řeší, zda Damian neměl okolo sebe více slečen. Jak to doopravdy je, ví zřejmě jen on sám.

Celebrity - další články

Doporučujeme