Kordula Stropnická slaví 18. narozeniny. Od Agáty dostala prosecco a nové vlasy, od maminky archivní snímky

21. září 2023·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická (Zdroj: Profimedia)

Krásná Kordula Stropnická je plnoletá. Kráska, která se z usměvavé holčičky s brýlemi proměnila v nádhernou labuť, miluje koně a moc to nevypadá, že půjde ve stopách hereckých rodičů. A jak oslavila svoje narozeniny?

Kordula je dcerou herců Veroniky Žilkové a Martina Stropnického a právě její maminka sdílela několik archivních snímků. Některé jsou z doby, kdy dceru čekala, jiné z jejího dětství a jednu aktuální. „Před osmnácti lety to takhle začalo. Od rána jsem dojatá. Ano, každé narození človíčka je zázrak. Také prožíváte narozeniny svých dětí víc než svoje?“ zajímalo herečku.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

A na narozeniny své sestry nezapomněla ani Agáta Hanychová. Ta teď musí řešit svoje trable s rozchodem s Jaromírem Soukupem, ale s Kordulou společně vyrazili do kadeřnictví. „Přeju si prodloužení a zahuštění vlasů. Mám je zničené z odbarvování,“ prozradila Kordula v živém streamu na Instagramu u Hanychové. A to jí její sestra splnila.

Sama Kordula se svěřila, že má z plnoletosti depresi. „Už mě vlastně nic nebaví, protože už to všechno budu dělat legálně. Baví nás to, co nesmíme. Teď to budou spíš ty povinnosti, na to se netěším, ale na auto se těším. Stárnu, je to hrozný,“ smála se kráska v kadeřnictví a následně dostala skleničku prosecca. „Dneska dostaneš poprvé legálně Mimosu k snídani,“ vtipkuje Hanychová. „Ještě jsem ji neměla,“ dodává s potutelným úsměvem Kordula.

V uměleckých stopách svých rodičů ale Kordula zřejmě nepůjde. Sice si herectví vyzkoušela, ale spíše než to, ji baví jezdectví a koně. „Kordulka studuje střední školu jezdectví a dostihového sportu, má jezdeckou licenci, věnuje se profesionálně závodům, má vlastního koně,“ svěřila se Veronika před rokem pro Super.cz. Plavovlasá kráska je i šťastně zadaná s partnerem Dominikem. Už to drží docela dlouho. Je to moje první láska. Byl to docela dlouhý proces. Známe se tři roky. Začalo to dětinsky s brekem, hádkami, zlomeným srdcem,“ svěřila se s tím, že je ve vztahu velmi spokojená.

Celebrity - další články

Doporučujeme