Konvičková se pochlubila fotkami nového hnízdečka lásky a rozhodně ví, co frčí

27. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Markéta Konvičková (Foto: Instagram marketakonvickova)

Zpěvačka Markéta Konvičková (26) si společně s rodinou nadělila krásný vánoční dárek! Konečně dostavila své vysněné hnízdečko lásky. Se svými fanoušky se s novým domem pochlubila na Instagramu. Z fotografií jde vidět, že zpěvačka má styl a ví, co zrovna frčí.

“Nový domov, nový začátek,” napsala Konvičková na Instagram. “Už jsem stihla vybalit pár krabic, uvařit v kuchyni a sednout si v klidu na gauč,” dodala s humorem zpěvačka. Na fotce můžeme vidět, že Markéta má ráda světlé barvy a vzdušný prostor, takže na snímcích nějaké kýčovité dekorace nehledejte.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Také dodává, že inspiraci pro zařízení interiéru hledala zejména na webu. “Miluju teplo, takže dřevěné prvky jsou u nás všude, a potom jednoduchost,” popisuje svůj výběr. V domě vévodí zejména šedá, bílá, béžová a černá barva. Na jedné z fotek jde vidět i vánoční výzdoba v podobě červené vánoční hvězdy v květináči.

Také si postěžovala, že jí spoustu věcí ještě chybí. “Ještě nám chybí světla nad jídelním stolem, poddupníky na jídelní židle, závěsy a další drbky,” popisuje Konvičková. “Ale už teď jsem šťastná z toho všeho a užívám si to uhnizďování,” dodala pozitivně na závěr příspěvku.

Foto: Instagram marketakonvickova

Celebrity - další články

Doporučujeme