Koukalová poprvé v roli moderátorky. Fanoušci ji na internetu okamžitě ohodnotili

2. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Gabriela Koukalová (Foto: Svatební salon Delta)

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (31) má za sebou premiéru moderátorky v televizním magazínu Showtime na TV Prima. V pořadu se bude střídat s kolegyní Laďkou Něrgešovou (44) a Ivou Kubelkovou (43). Jak si s novou rolí poradila a co na ni říkají diváci?

V den vysílání se o své pocity Koukalová podělila s fanoušky na Instagramu. “Obrovsky to uteklo, je tu den D a dnes večer moje malá moderátorská premiére v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS,” napsala. “Tvrdě jsem trénovala a každý den si uvědomovala, že moderování je ještě mnohem náročnější profese, než jsem si vždy myslela,” dodala bývalá biatlonistka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

#tvprima #moderování #novávýzva #showtime Obrovsky to uteklo, je tu den D a dnes večer moje malá moderátorka premiéra v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS. Tvrdě jsem trénovala a každý den si uvědomovala, že moderování je ještě mnohem náročnější profese, než jsem si vždy myslela. A co když to nevyjde? Tuhle otázku slýchám v poslední době často. Říkám si, první závod jsem taky nevyhrála a časem to nebylo úplně marný?. Stejně tak přistupuji i k této výzvě. Snad Vám udělám radost a hezčí večery!? To je totiž jednoznačně můj cíl!?? Těším se na Vás po hlavních zprávách!?

Příspěvek sdílený Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova),

“Snad Vám udělám radost a hezčí večery! To je totiž jednoznačně můj cíl,” uvedla na konec příspěvku Koukalová. Reakce po odvysílání pořadu neměly dlouhého čekání a fanoušci dobrými ovacemi nešetřili. “Napoprvé to nebylo vůbec špatné, ona se do toho dostane,” napsala jedna z uživatelek. “Příjemně překvapila,” dodala další.

Moderátorka tak doufá, že se na výsledku odrazí její snaha a nadšení pro věc. “Jsem cílevědomý člověk, chci se učit nové věci, posouvat se a poznávat sama sebe i po jiných stránkách. Výzvy přijimám, jak přicházejí, a snažím se do nich jít naplno. To platí i o moderování,” řekla Koukalová pro Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme