Královské děti v centru pozornosti. Louis dojal maminku, George dostane symbol Británie

13. září 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princ Louis a Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Současná situace pro ně není vůbec jednoduchá. Místo toho, aby si užívali začátek školního roku, musí se vyrovnat se smrtí milované prababičky, královny Alžběty II. Nejvíce situaci vnímají děti Williama a Kate; George, Charlotte a Louis. Poslední jmenovaný opět dostal celý svět svou reakcí. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Kate Middleton a princ William se musí vyrovnat se smrtí královny Alžběty II., s obrovskou pozorností veřejnosti, ale také vysvětlit svým dětem, co se minulý čtvrtek stalo. Na skotský zámek Balmoral přijel v ten den jen William, Kate zůstala s dětmi ve Windsoru, protože jim zrovna začínal nový školní rok. A byla to právě ona, která Georgovi, Charlotte a Louisovi musela říct, že přišli o milovanou prababičku.

Už v sobotu se William s Kate a jeho bratr princ Harry s manželkou Meghan objevili nečekaně před hradem Windsor. Zde si prohlédli vzkazy a květiny, kteří truchlící Britové přinášeli před oblíbené místo královny. Pohovořili také s lidmi, přijímali kondolence a sami promluvili o tom, co pro ně ztráta panovnice, ale především člena rodiny, znamená. Kate se třeba jedné ženě svěřila s tím, jak reagoval Louis na odchod královny. „Louis řekl, že babi je teď aspoň s pradědečkem,“ řekla princezna z Walesu přítomnému lidu.

A nebyla to jediná dojemná chvilka. Tentokrát šlo o prince Williama, kterému malá holčička, která seděla otci na ramenou, podala plyšového medvídka Paddingtona. William se nejprve ujistil, že hračka patří jemu, nebo zda jí má dát k hromadě dárků před hradem. „Děkuji, to je velmi milé. Myslím, že ho dám Georgovi,“ zněla reakce dojatého prince, když ho holčička ujistila, že je medvídek pro něj.

Paddigton je pro Brity národním symbolem a je tak spjatý právě s královnou. Plyšový medvídek s ní natočil roztomilý spot poutající na letošní oslavy jubilea. „Děkuji, madam. Za všechno,“ objevil se na twitteru Paddingtona dojemný vzkaz po jejím skonu. Jedno oko v tu chvíli nezůstalo suché, dojemný je samozřejmě i samotný spot.

Korzování “velké čtyřky” trvalo zhruba 40 minut a bylo plné emocí. Veřejnost nejvíce ocenila fakt, že se William a Harry ukázali navzdory rodinným neshodám bok po boku. I Meghan se dočkala vřelého přijetí, jedna z dívek jí třeba dala olivovou ratolest. Pohřeb královny se uskuteční 19. září, následně bude panovnice pochována vedle milovaného manžele, prince Phillipa.

Celebrity - další články

Doporučujeme