Královský průšvih prince Williama. Nevěru žehlí společnou fotkou s dětmi a Kate

22. března 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a princ William (Zdroj: Profimedia)

Krátce po svátku svatého Valentýna všemi otřásla informace, že princ William má mít milenku v podobě Sarah Rose Hanbury. Buckinghamský palác se od té doby snaží, aby Kate s Williamem působili jako dokonalý pár. Informaci uvedl Hello Magazine.

Princ Harry se musí v USA smát. Zatímco on byl vždycky vnímaný jako ten špatný, co kazí rodinnou pověst, jeho starší bratr William byl vždycky ten slušný, co ví, co má dělat. Jenže teď se karty obrací. Britská média obvinili budoucího krále z nevěry s rodinnou přítelkyni Sarah Rose Hanbury.

Na svatého Valentýna spolu měla dvojice jít do luxusního italské restaurace v Londýně, kde měl William Sarah dát šperk. Informace se ale nikdy nepotvrdila. Od té doby princ seká dobrotu a Buckinghamský palác se Kate s Williamem snaží vykreslit jako nejromantičtější dvojici. Do toho královská rodina na svém instagramu zveřejnila další společnou fotografii, která je zachycuje jako šťastnou rodinu, které nic nechybí.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Je to jen přetvářka nebo se opravdu nic nestalo a fotka je jen náhodou? Nebylo by to poprvé, co by se královská rodina k podobnému kroku odhodlala. Podle prince Harry to dělali už v  minulosti. Podle deníku Hello Magazine byly fotky nafoceny už loni v létě, zveřejněny ale byly až teď. A proč? Otázku, na kterou zná odpověď zřejmě opravdu jen Kate, William a jejich nejbližší.

Celebrity - další články

Doporučujeme