Kráska z Divokého anděla oslaví narozeniny. Natalii Oreiro bude 46 let

18. května 2023·Celebrity·Redakce

Natalia Oreiro jako MIli v telenovele Divoký anděl. (Foto: Profimedia)

Hlavní hvězda úspěšné argentinské telenovely Divoký anděl, herečka a zpěvačka Natalia Oreiro, oslaví 19. května 46. narozeniny. Do povědomí diváků se dostala svou rolí Milagros, kterou mohli vidět lidé ve 27 zemích světa a vysílala se i v České republice.

Telenovely v České republice po sametové revoluci zažívaly obrovský bum. Jednou z nich byl i argentinský televizní seriál Divoký anděl, který pojednává o chudé dívce Milagros, která vyrůstala v sirotčinci a v 18 letech začíná pracovat jako služebná pro bohatou rodinu Di Carlo. Zde se seznamuje s novými přáteli, nepřáteli a s mladým dědicem rodinného bohatství Ivem Di Carlo. Diváci tak společně s ní zažívají mnoho zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací a především vášnivou romantiku.

Právě Mili v této romantické telenovele ztvárnila pohledná uruguayská herečka a zpěvačka Natalia Oreiro. Ta ve dvanácti letech vyhrála konkurz na reklamu a v sedmnácti letech se rozhodla být herečkou, proto se odstěhovala z Montevidea do argentinského Buenos Aires. Začala chodit na konkurzy, ale zlom v její kariéře přišel až s rolí ve zmíněné telenovele. Dokonce v té době nazpívala i album, se kterým pak absolvovala turné po Evropě.

Během turné navštívila i Prahu a při té příležitosti předala slavíka zpěvačce Lucii Bílé a převzala platinovou desku za své album. V roce 2001 se provdala za rockera Ricarda Molla, který je o dvacet let starší než ona. Děti zatím nemají.

Celebrity - další články

Doporučujeme