Kráska z nového seriálu Anatomie života si ve 12 letech zahrála po boku Brada Pitta

21. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Barbora Černá a herec Brad Pitt. (Foto: Instagram anatomiezivota/bradpittofflcial)

Sympatická herečka Barbora Černá (25), která bude v novém seriálu TV Nova, Anatomie života, hrát sestřičku Emu se svěřila, jak se s rolí ztotožnila. Dokonce se tato mladá kráska objevila v reklamě po boku největšího idola ženských srdcí Brada Pitta. Informoval o tom server eXtra.cz.

“Ema pochází z nelehkých poměrů a má trochu temnější minulost. Život i její vlastní rozhodnutí z ní udělaly ostřílenou holku, co se mnohdy nebojí říct věci na rovinu,” popsala roli pro eXtra.cz herečka Barbora Černá.

V seriálu si zahraje matku samoživitelku. “Díky roli si mnohem víc uvědomuji, jak těžké to matky samoživitelky ve společnosti mají, a jenom to prohloubilo můj názor, že je bohužel mnohem lehčí odsuzovat, než se zkusit empaticky zamyslet,” dodala pro server herečka.

Po boku idola

Herečka pochází z dvojčat a společně se svou sestrou Lucií se poprvé před kamerou objevily ve dvanácti letech. Vyhráli totiž soutěž na účinkování v reklamě s Bradem Pittem v Praze.

“Nic moc jsme si z toho ale tenkrát nedělaly, že je vedle nás Brad Pitt. Nějak jsme si neuvědomovaly, jak vzácné je stát vedle takové hollywoodské hvězdy. S Bárou jsme byly dokonce tak drzé, že jsme se ho zeptaly jak se má,” popsala pro deník Blesk sestra Lucie.

Bára si již v minulosti zahrála například ve filmu Něžné vlny nebo v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Nový seriál je ale pro ni zatím jednou z největších hereckých zkušeností. Tak uvidíme, jak se herečka s novou rolí popere.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme