Krásná Borhyová nechala nahlédnout pod pokličku svých tajemství. Poznejte ji blíž!

18. října 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Borhyová (Foto: Profimedia)

Krásná moderátorka TV Nova Lucie Borhyová, která pravidelně odzbrojuje svým širokým úsměvem diváky televizních novin, prozradila v pořadu Vybal to! několik detailů z jejího osobního života. Co nosí ve své kabelce a jakou nadpřirozenou vlastnost by chtěla mít?

V novém pořadu Vybal to! nejrůznější celebrity prozrazují věci, na které se jen tak nikdo nezeptá, a přesto jsou to věci, které jejich fanoušci rádi slyší. Lucie například prozradila, že u ní v kabelce nikdy nechybí vstupní karta do televize, parfém a mobil. Co dalšího na sebe práskla?

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)

Kdyby měla být zvíře, vybrala by si býti psem. Ze všech nadpřirozených schopností by si Lucie vybrala cestování časem. To se vždycky hodí, když se vám podaří udělat nějakou životní chybu, nebo se jen chcete vrátit do chvil, kdy jste byli šťastní.

Ačkoliv to není na její postavě znát, jejím nejoblíbenějším jídlem je řízek s bramborovou kaší. Ke snídani si ráda dává jogurt s oříšky, ovocem, agávovým sirupem nebo medem, a kdyby měla zvolit teplou snídani, rozhodně by to byla ovesná kaše. Její nejoblíbenější barva je modrá a ze zpěváků miluje Justina Timberlake.

Celebrity - další články

Doporučujeme